in , ,

ΗΡΘΕ ΤΟ «INANIMATO»

ΤΟ Νέο Οnline Escape Room & Movie Μystery Game από την URBAN GAME PROJECT είναι γεγονός!

Η URBAN GAME PROJECT, η δημιουργός πρωτότυπων online movie mystery games, στις 11/2/2022 έθεσε σε κυκλοφορία το νέο της Οnline Escape Room «INANIMATO», που συγχρόνως είναι ταινία και online game!

Το «INANIMATO» είναι ό,τι πιο κοντινό μπορεί να υπάρξει σε escape room, που μπαίνει στην οθόνη σας online και το οποίο μπορείτε να απολαύσετε on demand από την άνεση του σπιτιού σας.

Το Setting του Game σε μεταφέρει στα μέσα του 17ου αιώνα, όταν η Λορένα, ο Πλήθων και η Κλέοπα έδεσαν για πάντα τις ζωές τους μέσω μίας προφητείας, που έλεγε, πως «Όταν τα σώματα που μάτωσαν και ενώθηκαν για πάντα, περπατήσουν ξανά μαζί στην γη, τότε και οι τρεις αυτές ψυχές θα μπορέσουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τους σωσίες τους.»

Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Έξι ζωές που ενώθηκαν για πάντα.

Καλείσαι να ξεκλειδώσεις το μυστήριο και να βοηθήσεις στον 21ο αιώνα την Αριάδνη να καταλάβει τί συμβαίνει. Υπάρχει μαγεία; Είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά; Θα τα καταφέρεις να γλιτώσεις ή θα εγκλωβιστείς και εσύ στο πέρασμα των δύο κόσμων;

Όσο προχωράτε στο παιχνίδι η ιστορία θα ξετυλίγεται μπροστά σας με κινηματογραφικό τρόπο, καθώς κάθε γρίφος που θα λύνετε, θα σας οδηγεί σε μία νέα σκηνή της ταινίας! Εννοείται, πως έχετε τη δυνατότητα να διακόπτετε το παιχνίδι και να το συνεχίζετε όποτε θέλετε, από το αντίστοιχο σημείο, που είχατε μείνει, αφού είναι «οn demand».

Ο τρόπος για να κάνετε τον υπολογιστή σας ένα escape room είναι αρκετά απλός. Μέσω της Viva, αγοράζετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο (e-ticket)  για το «INANIMATO». Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσετε τον κωδικό που θα εισαγάγετε στην ιστοσελίδα  του escape room, μέσω του υπολογιστή σας.

Έτσι λοιπόν σας δίνεται η ευκαιρία να «πάτε» escape room ακόμη και μόνοι σας…οnline!

Και αν θεωρείτε ότι escape room χωρίς την παρέα σας δεν γίνεται, μπορείτε, είτε να μαζευτείτε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι, είτε να παίξετε μαζί από απόσταση, ο καθένας από το pc του. Αν επιλέξετε την 2η εναλλακτική, αρκεί να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι την ίδια διαδικασία με εσάς. Η εμφάνιση και η πορεία του game είναι ίδια για όλους, οπότε μπορείτε με ευκολία να βρίσκεστε στο ίδιο σημείο συγχρόνως και να προχωράτε παράλληλα. Το μόνο επιπλέον που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε μέσω ποιάς πλατφόρμας θα επικοινωνείτε μεταξύ σας, για να φτάσετε όλοι μαζί στο τέλος του μυστηρίου!

Το Cinematic Game Trailer καθώς και περισσότερες σχετικές Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο Ιστότοπο της URBAN GAME PROJECT www.urbangameproject.com και στα παρακάτω χρήσιμα Link.

Χρήσιμα Link  :

Βρείτε περισσότερες σχετικές Πληροφορίες εδώ : https://www.urbangameproject.com/

Δείτε το Official Cinematic Trailer εδώ :   https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=WRVBnq8Uk6s&feature=emb_logo

Αγοράστε e-ticket μέσω Viva εδώ : https://www.viva.gr/tickets/escape-rooms/online/inanimato/

Παίξτε το game on-demand από PC εδώ :  https://www.inanimato.com/

Πώς σου φάνηκε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πρoστατευμένο: Το βρήκες !

Όσκαρ 2022: Όλες οι υποψηφιότητες της φετινής χρονιάς