in ,

Νικόλ Κίντμαν: Αποκάλυψε πως δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο

Σε μία αποκάλυψη προέβη η σταρ του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν – Όπως αποκάλυψε η πετυχημένη ηθοποιός, δεν τελείωσε ποτέ το Λύκειο αφού δεν φοίτησε στην τελευταία τάξη, όπως και ο συζυγός της

Σε μία αποκάλυψη προέβη η σταρ του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν. Όπως αποκάλυψε η πετυχημένη ηθοποιός, δεν τελείωσε ποτέ το Λύκειο αφού δεν φοίτησε στην τελευταία τάξη.

«Δεν ολοκλήρωσα την 11η χρονιά (από τις 12 σχολικές) και έφτασε σε αυτό το σημείο. Επιτρέπεται να το λέμε αυτό;», ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή η Νικόλ Κίντμαν. Μάλιστα, είπε πως ούτε και ο σύζυγός της, τραγουδιστής Κιθ Ούρμπαν, ολοκλήρωσε την 10η σχολική χρονιά (Α΄Λυκείου). «Ούτε ο Κιθ τελείωσε την 10η χρονιά. Αλλά αυτό που λέω δεν είναι καλή διαφήμιση για τους δυο μας», είπε γελώντας. Όσον αφορά την δουλειά του ηθοποιού, η Κίντμαν είπε πως «προσφέρει κάποια χρήματα και συμμετέχεις και σε θεατρικές παραστάσεις».

Η καριέρα της Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν κατάγεται από την Αυστραλία όπου και γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1967. Εχει βραβευτεί με Όσκαρ, BAFTA, Χρυσές Σφαίρες και Έμμυ. Εκανε το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ με το θρίλερ Κρουαζιέρα στην Άκρη του Τρόμου το 1989. Το 1999 πρωταγωνίστησε μαζί με τον τότε σύζυγό της Τομ Κρουζ, στην τελευταία ταινία του Στάνλει Κιούμπρικ, Μάτια Ερμητικά Κλειστά ενώ το 2002 απέσπασε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ, ερμηνεύοντας την Σατίν, μια χορεύτρια στο γνωστό παριζιάνικο καμπαρέ Moulin Rouge.

Το 2003 κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Οι Ώρες και απέσπασε το Αστέρι της στην Οδό της Δόξας στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια. Έπειτα συνεργάστηκε με γνωστούς σκηνοθέτες όπως τον Άντονι Μιγκέλα, στην ταινία Επιστροφή στο Cold Mountain και τον Λαρς Φον Τρίερ στο Dogville.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς όπως μεταξύ άλλων, με τον υποψήφιο για Όσκαρ Τζουντ Λο στην ταινία Επιστροφή στο Cold Mountain, την Μέριλ Στριπ στην ταινία Οι Ώρες, τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο Moulin Rouge, τον βραβευμένο με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς στην ταινία Το Ανθρώπινο Στίγμα. Τον Νοέμβριο του 2008 έπαιξε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό του πολύ καλού της φίλου Χιου Τζάκμαν, στην ταινία Αυστραλία. Με τον Τζάκμαν έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν αλλά πίσω από τις κάμερες με το animation Happy Feet (2006), όπου τραγούδησαν μαζί το Kiss του Πρινς και το Heartbreak Hotel του Έλβις Πρίσλεϊ. Η Κίντμαν είναι επίσης Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF.

Το 2001 τραγούδησε με τον τραγουδιστή της ποπ Ρόμπι Γουίλιαμς την διασκευή του τραγουδιού «Something Stupid», που είχε πρωτοτραγουδήσει ο Φρανκ Σινάτρα το 1967. Το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία και έφτασε έως και την πρώτη θέση στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πώς σου φάνηκε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

CINEMA QUIZ (ΞΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ) #8

8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους