in , ,

Squid Game: Ο παππούς με τον αριθμό 1 έγραψε ιστορία κερδίζοντας Χρυσή Σφαίρα

Ο «παππούς» της σειράς Squid Game του Netflix, Yeong-su έγραψε ιστορία – Εγινε ο πρώτος Κορεάτης ηθοποιός που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα

Ο«παππούς» της σειράς Squid Game του Netflix, Yeong-su έγραψε ιστορία! Εγινε ο πρώτος Κορεάτης ηθοποιός που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα στα ομώνυμα βραβεία, για τον ρόλο του Oh II-nam, γνωστού και ως παίκτη 001.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Απόψε 10 Ιανουαρίου η μεγάλη πρεμιέρα – Πότε θα προβάλλονται τα επεισόδια

Ο 77χρονος Νοτιοκορεάτης κέρδισε ανάμεσα σε πολλά ονόματα τον τίτλο του καλύτερου Β’ ανδρικού ρόλου. Η νίκη του ανακοινώθηκε σε μια ιδιωτική τελετή που μεταδόθηκε διαδικτυακά χωρίς ομιλίες. Το Squid Game δημιουργήθηκε από τον Hwang Dong-hyuk και αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον στο κοινό.

Yeong-su είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο ότι η ζωή του έχει αλλάξει σημαντικά από τότε που εμφανίστηκε στη σειρά. «Νιώθω σαν να είμαι στον αέρα. Οπότε προσπαθώ να ηρεμήσω τον εαυτό μου και να μπορέσω να συγκρατηθώ», είπε και πρόσθεσε: «Όταν πηγαίνω σε καφετέριες ή άλλα μέρη, αποκτώ αυτοπεποίθηση αλλά το να είσαι διάσημος ηθοποιός είναι επίσης δύσκολο».

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά έγινε η «δημοφιλέστερη που κυκλοφόρησε ποτέ» μετά το ντεμπούτο της στις 17 Σεπτεμβρίου. Στο Squid Game οι διαγωνιζόμενοι καταχρεωμένοι και απεγνωσμένοι οδηγούνται στο να παίζουν θανατηφόρα παιχνίδια με σκοπό να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα και να ζήσουν μια άνετη ζωή.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Quiz ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 22

MasterChef: Απόψε 10 Ιανουαρίου η μεγάλη πρεμιέρα – Πότε θα προβάλλονται τα επεισόδια