in , ,

Μπάτμαν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας – Ο Robert Pattinson στη Gotham City

Μετά από πολλές αναβολές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο Μπάτμαν επιστρέφει με τον Robert Pattinson (Ρόμπερτ Πάτινσον) να υπόσχεται έναν μοναδικό Σκοτεινό Ιππότη

Μετά από πολλές αναβολές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο Μπάτμαν επιστρέφει με τον Robert Pattinson (Ρόμπερτ Πάτινσον) να υπόσχεται έναν μοναδικό Σκοτεινό Ιππότη.

Το νέο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε, κάνει και τους πιο απαιτητικούς να αδημονούν. Μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα 14 εκατ. προβολές στο YouTube, ενώ και στα social media οι φανατικοί οπαδοί του Μπάτμαν εμφανίζονται ανυπόμονοι για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Ο Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον, σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς, εμφανίζεται ως επιβλητική παρουσία στο Gotham City. Σαγηνευτική είναι και η Ζόε Κράβιτζ ως Catwoman. Στον αντίποδα, αγνώριστος είναι ο Κόλιν Φάρελ ως Penguin. Tα 2:38 δευτερόλεπτα του νέου τρέιλερ, που έδωσε στη δημοσιότητα η Warner Bros προδίδουν μια πολλά υποσχόμενη σκοτεινή περιπέτεια. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου 2022.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Quiz ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 21

The Crown: Τι θα περιλαμβάνει η 5η σεζόν – Το ταξίδι του Καρόλου και της Νταϊάνα