in , ,

Matrix 4: Μια ματιά στο πρώτο teaser trailer και το νέο λουκ του Neo

Το πρώτο teaser trailer του Matrix Resurrections είναι εδώ, με τον Κιάνου Ριβς να επιστρέφει στο ρόλο του Neo με ένα διαφορετικό λουκ

Το Matrix 4 ή «The Matrix Ressurections», όπως είναι ο επίσημος τίτλος του, είναι δίχως καμία αμφιβολία μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Εκατομμύρια φανς του επιτυχημένου franchise επιστημονικής φαντασίας περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ξανά τον Κιάνου Ριβς, αλλά και την Κάριν Αν Μος, να επιστρέφουν στο σύμπαν του Matrix ως Neo και Trinity.

Η μία εκ των αδελφών Γουατσόφσκι, η Λάνα, σκηνοθετεί το νέο Matrix και σίγουρα περιμένει -όπως και όλοι- να σημειώσει μεγάλη επιτυχία με την είσοδό του στις κινηματογραφικές αίθουσες. Για να ενισχύσει, λοιπόν, το hype της ταινίας η Warner Bros έδωσε τις πρώτες εικόνες από την επιστροφή του Matrix.

Στο πρώτο teaser trailer που ανέβηκε στο Twitter είδαμε σε πρώτο πλάνο τα δύο χάπια, το μπλε που σε αφήνει στη λήθη, αλλά και το κόκκινο, που σε οδηγεί στην απάντηση της ερώτησης «τι είναι το Matrix;». Η επιλογή είναι δική σου.

Παράλληλα, έχουμε στη διάθεσή μας και τα πρώτα πλάνα από το επίσημο trailer της ταινίας, το οποίο θα δοθεί την Πέμπτη (9/9) στη δημοσιότητα. Σε αυτό βλέπουμε μεταξύ άλλων τον Neo με νέο λουκ και για πρώτη φορά με μακρύ μαλλί, μιας και ο Κιάνου Ριβς, φαίνεται πως δεν θέλησε να το κόψει για τις ανάγκες του ρόλου του.

Επίσης, αυτό που παρατήρησαν αρκετοί φανς του Matrix είναι πως σε ένα στιγμιότυπο βλέπουμε και την ηλικιωμένη εκδοχή του Neo σε μια αντανάκλαση.

Το «The Matrix Ressurections» αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021.

ΠΗΓΗ

 

Εσυ θέλεις να είσαι και το πρώτο Μαυρόσκυλο;; Να μαθαίνεις ολα τα θέματα πρώτος,να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, να βλεπεις χιουμοριστικά ποστ, αλλά και να γίνεις μέλος στη κλειστή κοινωνία των Μαυρόσκυλων; Έλα στη παρεα μας στο Facebook Ta Mavroskula (Black Dog Lifestyle) πατώντας εδώ!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Μάικλ Κέιν αποκάλυψε τους αγαπημένους του ρόλους και τόνισε ότι αποφεύγει τη συνταξιοδότηση

Quiz Γενικών Γνωσεων #34