in ,

Η ταινία Mr. and Mrs. Smith γίνεται σειρά για την Amazon – Ποιοι θα πρωταγωνιστούν

Οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί δίνουν τα σκήπτρα σε ένα νέο ζευγάρι.. Πότε αναμένεται να μεταδοθεί η τηλεοπτική σειρά.

To Amazon Prime Video ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά η οποία θα βασίζεται στην υπόθεση του φιλμ Mr. & Mrs. Smith που κυκλοφόρησε το 2005, με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί.

Τη δημιουργία τη σειράς έχουν αναλάβει οι Ντόναλντ Γκλόβερ και Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ , οι οποίοι θα είναι και οι πρωταγωνιστές.

«Ο Ντόναλντ Γκλόβερ και η Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στον κόσμο. Είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς, όπως θα είναι και για το παγκόσμιο κοινό μας, να συνεργαστούμε με αυτά τα δύο ταλέντα στη δημιουργική ομάδα μας», δήλωσε η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon Studios.

Στην υπόθεση της ταινίας που είχε σκηνοθετήσει ο Doug Liman ένα ζευγάρι παντρεμένων αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τον γάμο του, τα οποία φτάνουν στο αποκορύφωμα, όταν αντιλαμβάνονται ότι είναι… πληρωμένοι δολοφόνοι, για διαφορετική ο καθένας «εταιρεία». Σαν να μην έφτανε αυτό, οι εντολές που φτάνουν από ψηλά απαιτούν ο άντρας να σκοτώσει τη σύζυγο και αντιστρόφως.

Η νέα σειρά ωστόσο θα κυκλοφορήσει το 2022 οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έρχεται sequel του manga Kabamaru μετά από 32 χρόνια

ΚΟΥΙΖ ΞΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ #15