in , , ,

Έρχεται sequel του manga Kabamaru μετά από 32 χρόνια

Mακαρονάδες όλου του κόσμου, ενωθείτε! Ο θρυλικός Kabamaru επιστρέφει μετά από 32 χρόνια

Η δημιουργός του Kabamaru, Yuu Azuki, ανακοίνωσε ότι στις 25 Φεβρουαρίου επιστρέφει σε βιβλίο manga ο θρυλικός νίντζα, δίνοντας μια συνέχεια στην ιστορία του.

Η ιστορία θα έχει τίτλο “Iga no Kabamaru Sorikara” και η πλοκή θα συνεχίσει από το σημείο στο οποίο είχε μείνει, όταν δηλαδή ο Kabamaru επέστρεψε στα βουνά για να εκπαιδευτεί σε νίντζα.

Για όποιον δεν ξέρει, ο Kabamaru είναι ένας νίντζα, ο οποίος, όταν πεθαίνει ο παππούς του Σάιζο, πηγαίνει στο Τόκιο να ζήσει με την γιαγιά του (δεν είναι πραγματική γιαγιά του, αλλά μία γυναίκα που ήταν πολύ ερωτευμένη όταν ήταν νέα με τον παππού του Kabamaru). Εκεί θα συναντήσει την μοναδική εγγονή της γιαγιάς, θα παλέψει εναντίον του αντίπαλου σχολείου, θα τρέξει σε μαραθώνιο, θα σώσει τον Ινοκίσι, τον φίλο του το αγριογούρουνο από το βουνό, το οποίο το είχαν σε έναν ζωολογικό κήπο στο Τόκιο, θα υποστεί βασανιστήρια από την χοντρή νοσοκόμα και άλλα.

Έρχεται sequel του manga Kabamaru μετά από 32 χρόνια

Η Αzuki σχεδίασε το manga Igo no Kabamaru από το 1979 μέχρι το 1984 σε εβδομαδιαία περιοδικά. To 1983 κυκλοφόρησε σε anime στην Ιαπωνική τηλεόραση με 24 επεισόδια το 1983-1984. Μετά από τότε δεν υπήρξε κάποια συνέχεια στην ιστορία του Kabamaru.

Στην Ελλάδα το anime το είδαμε στις αρχές των 90s και αγαπήθηκε αμέσως.

 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz Αγαπημένων Ελληνικών Σειρών #9

Η ταινία Mr. and Mrs. Smith γίνεται σειρά για την Amazon – Ποιοι θα πρωταγωνιστούν

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.