in ,

Σωτήρης Τσαφούλιας: Ο δημιουργός του «Έτερος εγώ» αποκαλύπτει αν θα δούμε την σειρά στο Netflix

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας άφησε να εννοηθεί ότι οι δύο κύκλοι του «Έτερος Εγώ» θα ταξιδέψουν και στην αγορά του εξωτερικού πολύ σύντομα

Τον σκηνοθέτη και εμπνευστή της ταινίας (και έπειτα της σειράς) «Έτερος Εγώ» Σωτήρη Τσαφούλια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» , όπου και μίλησε για το ενδεχόμενο να δούμε τη συγκεκριμένη ελληνική παραγωγή στο Netflix, αλλά και τον τρίτο κύκλο της σειράς που ετοιμάζεται με τίτλο «Νέμεσις», μετά τις «Χαμένες ψυχές» και την «Κάθαρση».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας άφησε να εννοηθεί ότι οι δύο κύκλοι του «Έτερος Εγώ» θα ταξιδέψουν και στην αγορά του εξωτερικού πολύ σύντομα.

«Είμαστε σε συζητήσεις και η σειρά είναι έτοιμη να ταξιδέψει έξω. Μπορώ να πω μόνο ότι είμαστε σε συζητήσεις για να ταξιδέψει το «Έτερος Εγώ» στο εξωτερικό. Μέσα στο χρόνο , νομίζω θα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα».

Ο δημιουργός μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στα γυρίσματα λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. «Λόγω κορονοϊού σε λίγο καιρό θα ζητάμε κασκαντέρ όχι για τις σκηνές δράσης, αλλά όπου υπάρχει φιλί. Είναι αυτή η συνθήκη που τα κάνει όλα πιο δύσκολα», ανέφερε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και αποκάλυψε για το πέρασμά του ως ηθοποιός από τη σειρά: «Καμιά φορά οι απαντήσεις είναι λιγότερο μαγικές από ότι φαντάζουν. Μας κρέμασε ο κομπάρσος και έκανα τον πορτιέρη στον πρώτο κύκλο της σειράς. Ήταν μόνο για μια σκηνή».

«Έχουμε πολύ καλούς συγγραφείς στην Ελλάδα. Μπορούμε να πράξουμε πρωτογενές υλικό μυθοπλασίας πάρα πολύ εύκολα. Έχουν ανοίξει οι δρόμοι για να γίνονται δουλειές που δεν θα είναι από το εξωτερικό, είτε μεταγλωττίσεις, είτε διασκευές. Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι έκανα ένα καλό θρίλερ, θα κάνω μόνο θρίλερ. Πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα και είμαι ανοιχτός σε νέα project, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες», ανέφερε.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε και για τους ηθοποιούς με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί ενώ αποκάλυψε πως ήδη έχει ξεκινήσει μαζί την συνεργάτη του, Κατερίνα Φιλιώτη να γράφουν τον τρίτο κύκλο. «Ένας ηθοποιός που έχω συνεργαστεί στην πρώτη μου ταινία (σ.σ. Κοινός Παρανομαστής) και θα ήθελα να τον δω σε ρόλο δολοφόνου είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης», αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και έπειτα έκανε ανοιχτή πρόταση στον Κρατερό Κατσούλη: «Έχω στο μυαλό μου τον Κρατερό για τη “Νέμεση”. Όταν θα έρθει η ώρα μακάρι να συνεργαστούμε. Θα χαρώ πολύ».
ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz : Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;

Ο Λίαμ Νίσον αποσύρεται από τις ταινίες δράσης αφού πρωταγωνιστήσει σε δύο ακόμα φιλμ