in ,

Νέα σειρά από τον δημιουργό των «Βίκινγκς» για το Λονδίνο την περίοδο της πανούκλας

Οι ιστορίες του Ράγκναρ Λόθμπροκ και των απογόνων του θα ολοκληρωθούν σύντομα καθώς απομένει το δεύτερο μέρος του τελευταίο κύκλου, με τον Χιρστ να σχεδιάζει μία μίνι σειορά και πάλι για το History Channel.

Όπως αναφέρει το hollywoodreporter θα αφορά το Λονδίνο του 17ου αιώνα όταν η πόλη χτυπήθηκε από τη βουβωνική πανώλη. Τον «μαύρο θάνατο» που έχει απασχολήσει τα σενάρια πολλών κινηματογραφικών ταινιών.

Η σειρά θα είναι τοποθετημένη στο Λονδίνο του 1665. Κατά τη διάρκεια μίας από τις χειρότερες επιδημίες. Θα αναδείξει μια κοινωνία σε αναταραχή που βρίσκει τους Λονδρέζους να εγκαταλείπουν την πόλη, ενώ όσοι μένουν (είτε με επιλογή είτε όχι) να προσπαθούν να επιβιώσουν.

Παράλληλα, όπως τονίζεται, ετοιμάζεται και το sequel των Βίκινγκς, αυτή τη φορά για το Netflix. Πρόκειται για τη σειρά Βαλχάλα που θα ακολουθήσει τους ήρωες των Βόρειων αρκετά χρόνια μετά.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz : Μπορείς να βρεις το τραγούδι με μόνο μια φράση ;; (90s edition) #2

ΚΟΥΙΖ ΞΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ #13