in , , , ,

15 επικά memes που στηρίζουν τον Τζόνι Ντεπ και… κράζουν την Άμπερ Χερντ

Το ίντερνετ στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ μετά την απομάκρυνσή του από την ταινία Fantastic Beasts 3.

Μετά την δικαστική απόφαση εναντίον του αλλά και την απομάκρυνση του από την ταινία Fantastic Beasts 3, ο Τζόνι Ντεπ δέχεται ένα «τσουνάμι» αγάπης και στήριξης από τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Ήδη, οι φαν του διάσημου ηθοποιού έχουν δημιουργήσει όχι μία αλλά δύο διαδικτυακές καμπάνιες στο Change.org μαζεύοντας υπογραφές με αίτημα την επαναπρόσληψη του από τη Warner Bros.

Την ίδια στιγμή, Twitter, Reddit και άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες έχουν κατακλυστεί από μηνύματα αλλά κυρίως ευφάνταστα memes υπέρ του διάσημου ηθοποιού και κατά της Warner Bros. και της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Υπνθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, με μία ανάρτηση στο Instagram, o διάσημος ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι η Warner Bros τού ζήτησε να αποσυρθεί από τo επόμενο κεφάλαιο του διάσημου κινηματογραφικού franchise. Ο Ντεπ σεβάστηκε το αίτημα του στούντιο -όπως έγραψε χαρακτηριστικά- και έτσι «παραιτήθηκε» από το κινηματογραφικό σύμπαν του Χάρι Πότερ.

Σημειώνεται ότι η εξέλιξη αυτή ήρθε λίγα 24ωρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ. Για την ιστορία, το δικαστήριο δικαίωσε την βρετανική εφημερίδα Sun και την εταιρεία News Group Newspapers (NGN), που την εκδίδει, έπειτα από μήνυση που είχε ασκήσει ο Χολιγουντιανός σταρ για δημοσίευμα του Απριλίου του 2018 που τον χαρακτήριζε «wife beater» (αυτός που δέρνει τη γυναίκα του).

Στην συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, δείτε μερικά από τα καλύτερα memes με τα οποία οι φαν δείχνουν την αγάπη τους στον Τζόνι Ντεπ και… κράζουν την Άμπερ Χερντ.

Πηγη

Εσυ θέλεις να είσαι και το πρώτο Μαυρόσκυλο;; Να μαθαίνεις ολα τα θέματα πρώτος,να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, να βλεπεις χιουμοριστικά ποστ, αλλά και να γίνεις μέλος στη κλειστή κοινωνία των Μαυρόσκυλων; Έλα στη παρεα μας στο Facebook Ta Mavroskula (Black Dog Lifestyle) πατώντας εδώ!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μάθιου Πέρι: Το tweet του για το reunion των Friends προκάλεσε ντελίριο στους φαν

MASTERCHEF, 10 ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ