in , ,

Stranger Things 4: Ο Χόπερ έπαθε… Γκάνταλφ!

Χόπερ ο… Λευκός!

H προηγούμενη σεζόν του «Stranger Things» τελείωσε αφήνοντας να πλανάται ένα μυστήριο για την τύχη του Χόπερ και αν ο χαρακτήρας έφυγε για πάντα από το μάταιο τούτο κόσμο.

Προς ευχαρίστηση των φαν της σειράς, το μυστήριο, τα ερωτηματικά και τα στοιχήματα δεν κράτησαν για πολύ, καθώς με την κυκλοφορία του πρώτου teaser υλικού για την επερχόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς, η καρδιά των θεατών μπήκε στη θέση τους, βλέποντας τον Χόπερ ολοζώντανο με σάρκα και οστά. Ήδη από το πρώτο τρέιλερ μάθαμε ότι ο Χόπερ ζει αλλά βρίσκεται αιχμάλωτος των Ρώσων στα πέρατα της χώρας στην χερσόνησο Καμτσάκα.

Τώρα, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ για τον ρόλο που υποδύεται έρχεται να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο εξηγώντας τι σημαίνει αυτή η «νεκρανάσταση» ή επιστροφή (αν προτιμάτε καλύτερα) του Χόπερ.

«Γνώριζα. Ξέραμε. Είχαμε συζητήσει για αυτό», δήλωσε ο ηθοποιός παραδεχόμενος ότι γνώριζε από την αρχή για την τύχη του χαρακτήρα, αλλά μας παραμύθιαζε κανοικά μετά το τέλος της τρίτης σεζόν, όταν έλεγε ότι δεν ξέρει τίποτα. Αλλά συμβαίνουν αυτά. «Ήθελα να σας εξάψω τη φαντασία. Και η θέση μου είναι περίεργη με τόσα Μέσα που σου ζητάνε να μιλήσεις για αυτό».

Ο Χάρμπουρ πρόσθεσε ότι ήδη από την πρώτη σεζόν είχε συζητήσει με τους αδερφούς Ντάφερ για τη μοίρα του Χόπερ, ενώ έκανε και μια αναφορά που μας άφησε έκπληκτους. Ο ηθοποιός παρομοίασε τον Χόπερ με τον Γκάνταλφ από τον «Άρχοντα τον Δαχτυλιδιών» λέγοντας:

«Πάντα μας γοήτευε η ιδέα της νεκρανάστασης του Γκάνταλ. Δηλαδή ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος που παλεύει με τον Μπάλρογκ και γίνεται Γκάνταλφ ο Λευκός. Αυτή είναι  η ιδέα της νεκρανάστασης του χαρακτήρα. Και μυθολογικά, ο Χόπερ κατά μια έννοια έπρεπε να αλλάξει. Εννοώ πως δεν μπορούσε να πάει εκεί που πήγαινε. Έπρεπε να… αναστηθεί κατά κάποιον τρόπο. Και αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία για να συμβεί. Επομένως, θα δούμε ένα πολύ διαφορετικό άτομο από εδώ και εμπρός. Τον ίδιο άνθρωπο αλλά σε διαφορετικό ύφος. Μου αρέσει που έχω τη δυνατότητα να το κάνω».

Υπενθυμίζεται ότι η παραγωγή της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» επρόκειτο να ξεκινήσει τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού πάγωσε κάθε σχέδιο. Σύμφωνα με το Deadline, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος του μήνα και κορονοϊού επιτρέποντος η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2021 στο Netflix. Όπως έχουν δηλώσει οι Ματ και Ρος Ντάφερ σε ανακοίνωσή τους: «Ο τέταρτος κύκλος αναμένεται να είναι ο μεγαλύτερος, πιο τρομακτικός μέχρι τώρα και ανυπομονούμε όλοι να δουν περισσότερα».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz Ταινιών Τρόμου #2

Ο Κιάνου Ριβς κάνει spoiler για το «The Matrix 4»: Θα είναι μια ιστορία αγάπης