in ,

Ο Κιάνου Ριβς κάνει spoiler για το «The Matrix 4»: Θα είναι μια ιστορία αγάπης

Το τέταρτο κεφάλαιο του Matrix, δεν θα αποτελεί prequel της τριλογίας.

Κιάνου Ριβς, ομολογουμένως έκανε περισσότερες αποκαλύψεις από όσες περιμέναμε, για το The Matrix 4, σε συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη στο The One Show.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, μετά το lockdown λόγω κορονοϊού τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και πάλι στο Βερολίνο: «Έχoυμε μια υπέροχη σκηνοθέτρια, τη Λάνα Γουατσόφσκι η οποία έχει γράψει ένα όμορφο σενάριο που είναι μια ιστορία αγάπης».

«Είναι εμπνευσμένο. Είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης. Είναι ψυχαγωγικόΈχει και τρομερή δράση. Θα αποκαλυφθούν όλα».

Οι παρουσιαστές φυσικά δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν τον Ριβς αν το τέταρτο κεφάλαιο θα αποτελέσει prequel της διάσημης τριλογίας και ο πασίγνωστος ηθοποιός ήταν κάτι παραπάνω από κατηγορηματικός.

«Όχι, όχι, όχι. Δεν θα γίνει καμία επιστροφή στο παρελθόν».

Κορονοϊού επιτρέποντος, το The Matrix 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα σινεμά μέσα στο 2022.

https://twitter.com/BBCTheOneShow/status/1306296642270908419?s=20

Την παραγωγή της τέταρτης ταινίας και τη διανομή της παγκοσμίως έχουν αναλάβει οι Warner Bros. και Village Roadshow Pictures. Όπως και στα προηγούμενα τρία φιλμ το σενάριο υπογράφει η μια εκ των αδερφών Γουατσόφσκι, Λάνα, η οποία βρίσκεται και πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι. Ο Κιάνου Ριβς και η Κάρι Αν Μος επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Νίο και της Τρίνιτι αντίστοιχα.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Stranger Things 4: Ο Χόπερ έπαθε… Γκάνταλφ!

«House of the Dragon»: Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το prequel του «Game of Thrones»