in ,

Chef’s Table BBQ στο Netflix: Από μερακλήδες ψήστες για ταγμένους κρεατοφάγους

Φάτε μάτια ψάρια στο νέο καπνισμένο κύκλο του «Chef’s Table».

Ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς ντοκιμαντέρ «Chef’s Table» (Στο Τραπέζι του Σεφ), έχει κυκλοφορήσει στο Netflix προκαλώντας ολοκαύτωμα σε κάθε… μερακλή ψήστη που σέβεται τον εαυτό του.

Τα τέσσερα… καπνισμένα επεισόδια του νέου κύκλου είναι αφιερωμένα σε ένα αγαπημένο… γαστριμαργικό σπορ των Ελλήνων τηλεθεατών: το τιμημένο BBQ.

Από το Τέξας μέχρι το Σίδνεϊ και το Μεξικό (για την παραδοσιακή μέθοδο ψησίματος των Μάγιας), τα κάρβουνα έχουν ανάψει για τα καλά και οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά όσο εμείς φαντασιωνόμαστε τη τσίκνα να μας γαργαλάει τη μύτη λίγο πριν βουτήξουμε στα ζουμερά κρέατα που παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια μας. Κάπως έτσι ένα δάκρυ και πολύ περισσότερο σαλάκι, κύλησε από την άκρη των χειλιών…

Στην επιτομή του food porn, τεχνίτες του είδους με αγάπη για την ψησταριά, γεμίζουν γεύσεις και μυρωδιές το μυαλό μας, αφηγούνται ιστορίες του αυθεντικού μπάρμπεκιου και μας μαθαίνουν τρόπους, είδη και μυστικά ψησίματος.

Σε αντίθεση με άλλες εκπομπές που σχετίζονται με το φαγητό, η δημοφιλής εκπομπή του Netflix, δια χειρός Ντέβιντ Γκελμπ, έχει ανακαλύψει τη μυστική συνταγή της επιτυχίας.

Βλέπετε, η σειρά δεν επικεντρώνεται στον τρόπο που θα ετοιμάσει κανείς ένα ξεχωριστό πιάτο, αλλά στην ιστορία που με κινηματογραφικό τρόπο έχει να πει ο σεφ μέσα από αυτό, την ίδια στιγμή που το κοινό «ταξιδεύει» σε γωνιές που ίσως να μην έβλεπε ποτέ.

Στο παρελθόν, η υποψήφια για Emmy σειρά, έχει προκαλέσει γκρίνια στα social media για το γεγονός ότι δεν άνοιγε εύκολα την πόρτα στις γυναίκες σεφ ή ότι δεν ήταν και τόσο ανοικτή στη διαφορετικότητα, προβάλλοντας συνήθως λευκούς σεφ. Ο Γκελμπ φαίνεται ότι έχει τα αυτιά του ανοικτά και προσπαθεί πλέον να υπάρχει μια ισορροπία στους πρωταγωνιστές διευρύνοντας παράλληλα τους ορίζοντες σε επίπεδο τεχνικών, συνταγών και υλικών σε κάθε επεισόδιο του πρότζεκτ.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Quiz September 20

Ο Τομ Κρουζ το τερμάτισε – Δείτε τον να πέφτει με αλεξίπτωτο για το «Mission: Impossible 7»