in , ,

Τύπος «χτύπησε» τατουάζ την «Φρόσω» από το «The Κόπανοι»

Το τατουάζ απεικονίζει το πρόσωπο της Φρύνης Αρβανίτη.

Ένας τύπος αποφάσισε να χτυπήσει τατουάζ την «Φρόσω» από την επική καλτ ταινία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου «The Κόπανοι» και είμαστε σίγουροι ότι ο tattoo artist δεν θα πίστευε στα αυτιά του!

Μάλιστα, εκτός από το πρόσωπο της ηθοποιού Φρύνης Αρβανίτη, «χτύπησε» και τις δύο λέξεις που αποτελούν σήμα κατατεθέν της στην ταινία αυτή. Για τους γνώστες του είδους, πρόκειται για τις λέξεις «Αγόραρε» και «Χέλι» που χρησιμοποιούσε όταν απευθυνόταν στο αντικείμενο του πόθου της Γιώργο Κωνσταντίνου.

 

Για την ιστορία το «The Κόπανοι» προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 1987, έκοψε 15.000 εισητήρια και ήρθε στην 8η θέση ανάμεσα σε 20 ταινίες.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Γιώργου Κωνσταντίνου στην οποία και πρωταγωνίστησε μαζί με τους: Μάρκο Λεζέ, Τάσο Ψωμόπουλο, Κώστα Μακέδο, Γιάννη Βούρο, Κώστα Παληό, Γιώργο Πετρόχειλο, Κώστα Καραγιώργη, Φρύνη Αρβανίτη, Λίντα Γίγα, Σία Φαράκη.

Ο Λεωνίδας, ένας αποτυχημένος ληστής, πιστεύει ότι θα πιάσει την καλή με το κόλπο που του προτείνει ο Μπάμπης, γνωστός στην πιάτσα και ως «δάσκαλος». Στήνει λοιπόν με τους φίλους μια συμμορία για τη ληστεία μιας τράπεζας, αλλά η επιχείρηση στέφεται από πλήρη αποτυχία. Ο Μπάμπης όμως χρησιμοποίησε τον Λεωνίδα για να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και να ληστέψει ανενόχλητος ένα κοντινό κοσμηματοπωλείο όπως το είχε σχεδιάσει. Όταν ο Λεωνίδας αντιλαμβάνεται τι έγινε αποφασίζει να εκδικηθεί τον «δάσκαλο». Η συμπλοκή που ακολουθεί έχει ως αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι στο νοσοκομείο.
Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«BRZRKR»: Ο Κιάνου Ριβς ετοιμάζει κόμικ με ήρωα τον εαυτό του!

Escape Quiz July 20 (part 2)