in ,

«Habit»: Σάλο έχει προκαλέσει ο «Ιησούς» της Πάρις Τζάκσον

Χιλιάδες διαδικτυακές υπογραφές για να σταματήσουν την ταινία με πρωταγωνίστρια του Μάικλ Τζάκσον.

Σάλο έχει προκαλέσει η επερχόμενη ταινία «Habit» με πρωταγωνίστρια την κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις στο ρόλο του Ιησού.

Μάλιστα, περισσότερες από 260.000 οι διαδικτυακές υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής προκειμένου να σταματήσει η κυκλοφορία της ταινίας.

Η ταινία έχει χαρακτηριστεί ως «βλάσφημη» και «χριστιανοφοβικό σκουπίδι» ενώ στο κείμενο της καμπάνιας επισημαίνεται ότι η Πάρις Τζάκσον θα υποδυθεί τον Χριστό ως «λεσβία». Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Guardian, δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά στις πληροφορίες σχετικά με το φιλμ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η δεύτερη καμπάνια εναντίον του «Habit»Η προηγούμενη η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 70.000 υπογραφές, ξεκίνησε από μια οργάνωση με τίτλο One Million Moms η οποία υποστήριζε ότι ήταν «ιερόσυλη» καθώς «γελοιοποιούσε τους πιστούς».

O Χριστός της Πάρις Τζάκσον έχει piercing στη μύτηφοράει ένα παραδοσιακό χιτώνιο και είναι μια πολύ ροκ φιγούρα. Όπως έχει αποκαλύψει ο παραγωγός της ταινίας, έχει αντλήσει έμπνευση από τις πρώτες ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο. «Η μουσική θα παίζει κεντρικό ρόλο στην ταινία» εξηγεί και προσθέτει «Σκοπίμως γεμίσαμε το φιλμ με ροκ σταρ και θα έχουμε επίσης ένα πολύ ροκ σάουντρακ».

Στην ανεξάρτητη παραγωγή συμμετέχουν ακόμα η Μπέλα Θορν και ο Γκάβιν Ρόντσντεϊλ.

Η υπόθεση του «Habit» ακολουθεί ένα νεαρό κορίτσι (Θορν) που του αρέσουν τα πάρτι και έχει φετίχ τον Ιησού. Αφού μπλέκει σε μια βίαιη συναλλαγή ναρκωτικών ψάχνει διέξοδο διαφυγής υποδυόμενη την καλογρια.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Τζανέλ Σίρτκλιφ η οποία μαζί με την Σούκι Κάιζερ συνυπογράφουν και το σενάριο.

Μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Habit».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

CINEMA QUIZ (ΞΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ) #2

My Vinyl Bag Vol.34 (July2020)