in ,

H Μάργκο Ρόμπι ετοιμάζεται να γίνει ο θηλυκός Τζακ Σπάροου!

Σε μια νέα σειρά ταινιών «Πειρατών της Καραϊβικής».

Άρωμα γυναίκας θα έχει μία νέα σειρά ταινιών «Πειρατών της Καραϊβικής» σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της πειρατίνας δούμε τη Μάργκο Ρόμπι ενώ το σενάριο θα έχει την υπογραφή της Κριστίνα Χόντσον.

Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι πως η νέα σειρά ταινιών δεν θα αποτελεί remake ή spinoff του γνωστού franchise με τον Τζακ Σπάροου, αλλά πρόκειται για μία καινούρια ιστορία με νέους χαρακτήρες. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, η νέα ταινία θα είναι ανεξάρτητη και από το reboot του franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής» που ετοιμάζουν οι Τεντ Έλιοτ και Κρεγκ Μέιζιν.

Σημειώνεται ότι σε καμία από τις ταινίες δεν θα δούμε τον Τζόνι Ντεπ να επιστρέφει για να ενσαρκώσει τον Τζακ Σπάροου, την «ψυχή» του επιτυχημένου franchise της Disney.

Το εν λόγω πρότζεκτ πάντως βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και κάθε πληροφορία για το σενάριο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Επίσης, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, το καστ όσο και η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥ ESCAPER #Πως λύνεται ένας γρίφος ;

CINEMA QUIZ (ΞΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ) #2