in ,

Αυτό είναι το καστ του τηλεοπτικού «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Τα γυρίσματα του «Lorf of the Rings» αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Το Amazon Studios ανακοίνωσε επίσημα το καστ του πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Οι… πρώτοι νέοι κάτοικοι της Μέσης Γης είναι οι: Robert Aramayo (Game of Thrones), Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark (Dracula), Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle (Game of Thrones), Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, και Daniel Weyman.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Aramayo προορίζεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Beldor, ενώ ο Mawle θα υποδυθεί τον αντίπαλό του Beldor, Oren. Επίσης, η Morfydd Clark έχει αναλάβει το ρόλο της Γκαλάντριελ σε νεαρή ηλικία, ενώ φήμες θέλουν την Kavenagh να μας συστήνει έναν χαρακτήρα με το όνομα Tyra.

«Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα που κάναμε, με χαρά αποκαλύπτουμε το πρώτο γκρουπ λαμπρών ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στη σειρά του ‘The Lord of the Rings’ του Amazon! Αυτές οι εξαιρετικά ταλαντούχες γυναίκες και άνδρες είναι κάτι περισσότερο από ηθοποιοί: είναι τα νέα μέλη της δημιουργικής οικογένειάς μας που συνεχώς διευρύνεται και που τώρα εργάζεται ακούραστη για να ζωντανέψει εκ νέου η Μέση Γη για τους fans και το κοινό σε όλη την υφήλιο», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι δημιουργοί J.D. Payne και Patrick McKay.

Η επερχόμενη σειρά χρηματοδοτείται επίσης από το Tolkien Estate and Trust, την HarperCollins, και τη New Line Cinema.

Θυμίζουμε ότι η σειρά του Amazon θα διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα της θρυλικής κινηματογραφικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον ή το «Χόμπιτ», δηλαδή κατά τη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Η πρώτη σεζόν θα έχει 8 (ωριαία) επεισόδια και τα γυρίσματα -όπως και τις ταινίες- θα γίνουν στη Νέα Ζηλανδία. Η σειρά έχει κλείσει ήδη πέντε σεζόν, με τη δεύτερη να ετοιμάζεται ήδη. Οι δυο πρώτες σεζόν θα κοστίσουν συνολικά περίπου 500 εκατ. δολάρια, γεγονός που κάνει τη σειρά την πιο ακριβή στα χρονικά.

Άγνωστη παραμένει επίσης και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορία της σειράς η οποία αναμένεται μέσα στο 2021.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ακατάλληλο για ανηλίκους το γνωστό παραμύθι «Γκρέτελ και Χάνσελ»

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥ ESCAPER#ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ???