in , ,

Ακατάλληλο για ανηλίκους το γνωστό παραμύθι «Γκρέτελ και Χάνσελ»

Το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ έγινε ταινία τρόμου.

Όλοι γνωρίζουν την ιστορία του Χάνσελ και της Γκρέτελ από το παραμύθι των αδελφών Γκριμ. Τα δύο αδέρφια που η μητριά τους παράτησε στο δάσος, το σπίτι φτιαγμένο από γλυκά, η κακιά μάγισσα που ήθελε να τους παχύνει για να τους φάει… Στον κινηματογράφο την είδαμε πριν από μερικά χρόνια ως… action movie («Χάνσελ & Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών», 2013) με τους Τζέρεμι Ρένερ και Τζέμα Άρτερτον. Η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει περισσότερο το είδος των ταινιών τρόμου, και αυτό ακριβώς κάνει το νέο «Γκρέτελ και Χάνσελ».

Ο τίτλος του θρίλερ του Όσκγουντ Πέρκινς βάζει πρώτο το όνομα της Γκρέτελ και δίνει το ρόλο στη Σοφία Λίλις του «Αυτό». Τον μικρότερο αδερφό της υποδύεται ο Σάμι Λίκεϊ. Εδώ τα παιδιά περιπλανώνται στο δάσος αναζητώντας φαγητό και δουλειά, και μια γριά γυναίκα προθυμοποιείται να τους βοηθήσει. Όμως ξέρουμε ότι έχει άλλα σχέδια για αυτούς…

Προφανώς το παραμύθι δεν αρκεί για να γεμίσει μία ταινία, γι’ αυτό και το στόρι έχει εμπλουτιστεί με επιπλέον δόσεις μυστηρίου, όπως φαίνεται από τα νέο τρέιλερ αλλά και το featurette που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Η ατμόσφαιρα θυμίζει κάπως τα θρίλερ του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και φολκλορικές ταινίες τρόμου σαν τη «Μάγισσα» του 2015. Η πρεμιέρα του «Γκρέτελ και Χάνσελ» είναι προγραμματισμένη για τις 31 Ιανουαρίου 2020.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Room Quiz January 20

Αυτό είναι το καστ του τηλεοπτικού «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.