in , , ,

Δείτε τις κομμένες σκηνές με τον Νεϊμάρ ως… καλόγερο στο «La Casa de Papel»

Ο καλόγερος Ζοάο μιλάει με τον Μπερλίν για (τι άλλο;) ποδόσφαιρο.

Στο μοναστήρι της Τοσκάνης όπου ζούσε ο Μπερλίν στα φλασμπάκ που βλέπαμε στην τρίτη σεζόν του «La Casa De Papel», υπήρχε κι ένας Βραζιλιάνος καλόγερος, ο Ζοάο. Ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ. Πώς μας είχε ξεφύγει αυτό; Το Netflix είχε κόψει τις δύο σκηνές του στη σειρά εξαιτίας των κατηγοριών περί βιασμού που εκκρεμούσαν εις βάρος του. Μετά από την απαλλαγή του Νεϊμάρ, οι σκηνές ξαναμπήκαν στη σειρά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το ανακοίνωσε περιχαρής στα social media.

«Μπόρεσα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να γίνω μέρος της αγαπημένης μου σειράς. Και τώρα μπορώ να μοιραστώ τον Ζοάο μαζί σας. Ευχαριστώ!» έγραψε ο Νεϊμάρ ανεβάζοντας ένα promo βιντεάκι όπου φοράει την κόκκινη φόρμα και τη μάσκα των ληστών.

Βέβαια στη σειρά, και συγκεκριμένα στα επεισόδια 6 και 8 όπου εμφανίζεται, φοράει ράσο με κουκούλα. Στην πρώτη του σκηνή ο Μπερλίν τον ρωτάει πως τα πάει με… τους γρηγοριανούς ύμνους, ενώ στη δεύτερη περνάνε «στο ψητό» και μιλάνε για τη Βραζιλία και την ομορφιά του ποδοσφαίρου της – πάντα υπό το αγχωμένο βλέμμα του Προφερόρ. Απολαύστε τους:

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε την πιο instagrammable καφετέρια του κόσμου

Με το νέο τρέιλερ του «Joker» ο Χοακίν Φίνιξ παίρνει από τώρα το Όσκαρ