in ,

«RoboCop Returns»: όσα ξέρουμε για το σίκουελ

Θα συνεχίζει την πρώτη ταινία του 1987.

Η μόδα θέλει τα τελευταία σίκουελ να αγνοούν όλες τις ταινίες που έχουν μεσολαβήσει και να συνεχίζουν μετά από χρόνια την ιστορία της πρώτης (άντε και της δεύτερης) ταινίας. Έτσι έκανε το περσινό «Halloween», που συνέχισε την ταινία του 1978, έτσι θα κάνει φέτος και ο νέος «Εξολοθρευτής» που ξεχνάει οτιδήποτε έχει βγει μετά το «Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης» του 1991.

Στο ίδιο πνεύμα, η ταινία «RoboCop Returns», που έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Νιλ Μπλόμκαμπ του «District 9», θεωρεί τον εαυτό της απευθείας σίκουελ εκείνης του 1987. Σαν να μην έχει υπάρξει «RoboCop 2» (1990), «RoboCop 3» (1993), ή το reboot «RoboCop» του 2014 που είχε τολμήσει να… «πειράξει» τη στολή του ήρωα.

Απαντώντας σε ερώτηση στο Twitter, ο Μπλόμκαμπ επιβεβαίωσε ότι το σενάριο ετοιμάζεται και πηγαίνει καλά, και είπε ότι θα να είναι σαν να κάνει σίκουελ ο Πολ Βερχόφεν, σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας.

Και όταν τον ρώτησαν αν η στολή θα είναι η αυθεντική, απάντησε: Ένα εκατομμύριο τοις εκατό αυθεντική!

Όσο για την αλλαγμένη στολή που είχε προκαλέσει αντιδράσεις το 2014, δείτε τη σε δράση στο παρακάτω βίντεο:

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το νέο «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία» δεν έχει καμία σχέση με το παλιό

«Το Ίντερνετ είναι τοξικό» λέει ο συγγραφέας του «Game of Thrones»