in ,

Όλα τα θρίλερ που θα δούμε φέτος στα θερινά σινεμά

Οι καλοκαιρινές μας νύχτες αναμένεται να γίνουν συναρπαστικά ανατριχιαστικές.

Οι φαν του τρόμου έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και αγωνία, καθώς ήδη από τα τέλη Μαΐου, στους ελληνικούς κινηματογράφους έρχονται πολυαναμενόμενες, τρομακτικές πρεμιέρες που θα στοιχειώσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Ο κινηματογραφικός τρόμος έχει πολλές ιστορίες να μας αφηγηθεί στις σκοτεινές αίθουσες. Κούκλες-δολοφόνοι, στοιχειά και δαίμονες, ζόμπι που διψούν για αίμα, σατανικοί κλόουν θα ξεδιπλώσουν όλο το ταλέντο και το μεγαλείο τους φτιάχνοντας το απόλυτο κοκτέιλ τρόμου για τους φαν του συγκεκριμένου κινηματογραφικού genre.

Ταινίες όπως το «Annabelle Comes Home» από το «Conjuring Universe» του Τζέιμς Γουάν, το «The Dead Don’t Die» του Τζιμ Τζάρμους με ένα απίστευτο καστ ηθοποιών, καθώς και το «It: Chapter 2», έχουν ήδη ανακοινώσει την έξοδό τους στα ελληνικά σινεμά. Με την ίδια αγωνία λοιπόν περιμένουμε να μάθουμε και τις ελληνικές πρεμιέρες για τις εξής πολυαναμενόμενες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις αμερικανικές αίθουσες από τον Ιούνιο: «Child’s Play», «Ready or Not», «Midsommar», «Brahms: The Boy II», «Scary Stories to Tell In the Dark», και «47 Meters Down: Uncaged».

Έως τότε, σας δίνουμε μια πρώτη γεύση από τα ήδη κανονισμένα ραντεβού των κινηματογραφόφιλων με τη φρίκη…

«Brightburn» («Brightburn: Ζωντανή Κόλαση»)

Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό; Με την ταινία Brightburn: Zωντανή Κόλαση, ο Τζέιμς Γκαν, σκηνοθέτης της ταινίας Φύλακες του Γαλαξία παρουσιάζει ένα καινούργιο, ριζοσπαστικό είδος σινεμά: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου. Tη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Γιαροβέσκυ. Η ταινία κυκλοφορεί ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment.

«Ma»

Συνεχίζοντας την παράδοση ταινιών «ρεαλιστικού τρόμου» η ταινία ξεδιπλώνει το σασπένς μέχρι το τέλος. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι της Ma. Μόνο που… για να επιστρέψεις σπίτι σου ασφαλής, θα χρειαστείς και λίγη τύχη. Η βραβευμένη με Όσκαρ Οκτάβια Σπένσερ είναι η μοναχική Σου Αν, που μένει σε μια ήσυχη πόλη του Οχάιο. Όταν η έφηβη Μάγκι (Νταϊάν Σίλβερς, Glass) της ζητάει να αγοράσει αλκοόλ για εκείνη και την παρέα της, η Σου Αν βρίσκει την ευκαιρία να κάνει… νέους φίλους. Και έτσι παραχωρεί στα παιδιά το υπόγειο του σπιτιού της έτσι ώστε να είναι ασφαλή και να μην οδηγούν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Όμως υπάρχουν και κάποιοι κανόνες: Ένα από τα παιδιά πρέπει να παραμείνει νηφάλιο. Δεν πρέπει να βλασφημούν. Δεν πρέπει να ανέβουν στον επάνω όροφο. Και πρέπει να την φωνάζουν «Mα». Σταδιακά η φιλοξενία της Ma αρχίζει να γίνεται εμμονή και αυτό που αρχικά φάνταζε ως το τέλειο εφηβικό όνειρο αρχίζει να γίνεται εφιάλτης. Το σπίτι της Mα μεταμορφώνεται από το καλύτερο μέρος της πόλης, στο χειρότερο μέρος της Γης. Στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ο Τέιτ Τέιλορ. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου.

«Annabelle Comes Home»

Πρόκειται για την τρίτη ταινία τρίτη ταινία Annabelle, μέσα από το «Conjuring Universe» του Τζέιμς Γουάν. Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να δημιουργήσει μεγαλύτερο χάος, οι δαιμονολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στην αίθουσα δαιμoνικών αντικειμένων του σπιτιού τους, την τοποθετούν «με ασφάλεια» πίσω από ένα ιερό γυαλί και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα. Αλλά μία δαιμονική νύχτα επίκειται καθώς η Annabelle ξυπνάει τα κακά πνεύματα της αίθουσας, και όλοι μαζί στρέφονται εναντίον της 10χρονης κόρης των Γουόρεν, της Τζούντι και των φίλων της. Το σενάριο της ταινίας, όπως και στις δυο προηγούμενες, υπογράφει ο Γκάρι Ντόμπερμαν («Η Καλόγρια», «Το Αυτό», «Το Αυτό ΙΙ») που εδώ κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Η ταινία έρχεται στα ελληνικά σινεμά στις 27 Ιουνίου.

«Crawl» («Διαφυγή»)

Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, η Χέιλι (Κάγια Σκοντελάριο) αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της (Μπάρι Πέπερ). Αφού τον εντοπίσει σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς ο χρόνος που τους απομένει για να ξεφύγουν από την ισχυρή καταιγίδα εξαντλείται, η Χέιλι και ο πατέρας της ανακαλύπτουν ότι η ανερχόμενη στάθμη των υδάτων είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβούνται. Από τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Αζά (Αίμα στους Λόφους). Στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου.

«The Dead Don’t Die»

Ο Τζιμ Τζάρμους επιστρέφει στην -κωμική- μυθοπλασία, επιστρατεύοντας το «μεγαλύτερο ζόμπι καστ που έγινε ποτέ». Στην ταινία συμμετέχουν απίστευτα ονόματα όπως εκείνα των: Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον, Άνταμ Ντράιβερ, Κλοέ Σεβινί, Στιβ Μπουσέμι, Ντάνι Γκλόβερ, Ρόζι Περέζ, Ίγκι Ποπ, Τομ Γουέιτς, Σάρα Ντράιβερ, Σελίνα Γκόμεζ και Ρόζι Περέζ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου.

«It: Chapter 2»

Το δεύτερο κεφάλαιο της πιο επιτυχημένης εμπορικά ταινίας τρόμου όλων των εποχών, βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του μετρ του τρόμου, Στίβεν Κινγκ. Το σίκουελ της ταινίας «Το Αυτό» θα μας μεταφέρει 27 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Τα παιδιά του «Losers Club» έχουν μεγαλώσει και επιστρέφουν για να αντιμετωπίσουν τον παιδικό εφιάλτη τους που δεν είναι άλλος από τον φριακιαστικό κλόουν, Πένιγουαϊζ, τον οποίο υποδύεται ξανά ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ. Η ταινία θα κάνει αρκετές αναδρομές στο 1989 και την παιδική ηλικία των ηρώων, ενώ όπως αποκάλυψε ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, το δεύτερο κεφάλαιο θα κρύβει πολλές εκπλήξεις καθώς προβλέπεται να σοκάρει ακόμα περισσότερο τους φαν του είδους με την πιο αιματηρή σκηνή που έχουμε δει ποτέ σε ταινία τρόμου. Τη σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ξανά ο Άντι Μουσκιέτι. Η ελληνική πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου.

 

Πηγή

 

Εεεε ΕΣΥ..!!!!

Νιώθεις Μαυρόσκυλο ως το κόκκαλο;;;!!! Θέλεις να είσαι πάντα μέσα στα πράγματα ;!

Ακολούθησε μας…

1.στο Facebook

2.στο Instagram

3.στο YouTube

4.στο Twitter

και όμορφες εκπλήξεις σε περιμένουν!!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το πιο ακριβό φάρμακο στον κόσμο στοιχίζει περισσότερο απο 2 εκατ. δολάρια

Βραβείο… σκυλίσιας ερμηνείας πήρε ο Ταραντίνο για την ταινία του