in ,

Το SNL σπάει πλάκα με όλα τα σίκουελ, πρίκουελ, spin-offs του «Game of Thrones»

Ο Κιτ Χάρινγκτον ήταν ο οικοδεσπότης της κωμικής σειράς και έβαλε το χεράκι του στα σκετς.

Ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Κιτ Χάρινκγτον θα ήταν ο οικοδεσπότης του «Saturday Night Live» του περασμένου Σαββάτου, η εκπομπή να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί το «Game of Thrones». Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σκετς (το συγκεκριμένο δεν ήταν live, αλλά μανγητοσκοπημένο), μάθαμε για όλα τα επερχόμενα σίκουελ, πρίκουελ και spin-offs της σειράς που ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει (στις 14 Απριλίου η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν).

Το «Castle Black» είναι μια σειρά για τον απαγορευμένο έρωτα του Τζον Σνόου για μία… νεκροζώντανη, ενώ το «Arya» μια σειρά κινουμένων σχεδίων αντίστοιχη με το «Daria» που έδειχνε κάποτε το MTV. Ο Σαμ και η Γκίλι αποκτούν το δικό τους sitcom, ενώ όλα τα λεφτά είναι η εμφάνιση των πρωταγωνιστών του «Law and Order: SVU» στη νέα σειρά που θα λύνει τα εγκλήματα στο Γουέστερος.

Αλλά και στον εναρκτήριο μονόλογο του Κιτ Χάρινγκτον έγιναν παρεμβάσεις από τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά Εμίλια Κλαρκ (Ντενέρις Ταργκάριεν) και Τζον Μπράντλεϊ (Σάμιουελ Τάρλι), τον Βασιλιά της Νύχτας και τη σύζυγό του, Ρόουζ Λέσλι, που ήθελε να μάθει με τί λεφτά θα ζήσουν τώρα που τελείωσε η δουλειά στο «Game of Thrones».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λευκές ελιές: Μια σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια

Το «Westeros World» είναι η σειρά που ενώνει το «Westworld» με το «Game of Thrones»