in ,

Δείτε πώς ο Deadpool και οι Simpsons σχολιάζουν την εξαγορά της Fox από την Disney

Πλέον το στούντιο του Μίκι Μάους είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος παίκτης στο Χόλιγουντ.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα σήμερα η εξαγορά της Fox από την Disney για το απίστευτο ποσό των 71 δισ. δολαρίων (για πάμε άλλη μία φορά – 71 ΔΙΣεκατομμύρια δολάρια). Πλέον η Disney είναι ιδιοκτήτρια όλων των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών επιχειρήσεων της Fox, ενώ έγινε αφεντικό και στην πλατφόρμα streaming Hulu, με ποσοστό 60%.

Το γεγονός δεν πέρασε ασχολίαστο από δύο εμβληματικούς ήρωες της Fox σε σινεμά και τηλεόραση. Ο Deadpool / Ράιαν Ρέινολντς δήλωσε με ένα λογοπαίγνιο (και μια ωραία photoshopιά) ότι νιώθει σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο.

 

Ενώ ο Αλ Τζιν, showrunner των Simpsons που φέτος κλείνουν 30 χρόνια στον αέρα, έβαλε τον Χόμερ και τον Μπαρτ να καλωσορίσουν τον Μίκι Μάους στην οικογένεια.

 

Πλέον η Disney είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος παίκτης στη βιομηχανία του θεάματος, ωστόσο για τους εργαζόμενους έρχεται μια δύσκολη περίοδος: αναμένονται περικοπές και στις δύο πλευρές, που μπορεί να επηρεάσουν μέχρι και 4.000 θέσεις εργασίας όπως αναφέρει το Variety.

 

Πηγη

 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΩΝ??