in , ,

ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ 1.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ;;;

Τόσα λέγεται ότι εισέπραξε ο Τάιλερ «Ninja» Μπλέβινς για να προωθήσει το «Apex Legends»

Πόσο αξίζουν λίγες ώρες ενασχόλησης με ένα βιντεοπαιχνίδι και μερικά tweets; Αν είσαι ο πιο δημοφιλής gamer στον κόσμο – ο Τάιλερ Μπλέβινς, γνωστός ως Ninja – η απάντηση είναι 1 εκατ. δολάρια.

Ο Ninja ήταν ένας από τους επαγγελματίες gamers που η Electronic Arts επέλεξε για να προωθήσει το νέο της παιχνίδι «Apex Legends» που κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου. Άφησε για λίγο στην άκρη το αγαπημένο του «Fortnite» –  που του έχει χαρίσει πάνω από 13 εκατ. ακόλουθους στην πλατφόρμα Twitch, 21,7 εκατ. στο YouTube, 4 εκατ. στο Twitter και 13,2 εκατ. στο Instagram – και έκανε μερικά posts για το «Apex Legends», ενώ μετέδωσε ζωντανά και μερικά βίντεο με τον ίδιο να παίζει μ.

Σύμφωνα με πηγές του Reuters, για τον κόπο του εισέπραξε 1 εκατ. δολάρια. Ποσό που ακούγεται υπερβολικό, αλλά φαίνεται πως άξιζε τον κόπο. Στο πρώτο 8ωρο από την κυκλοφορία του το «Apex Legends» – που είναι παιχνίδι τύπου Battle Royale (online αλληλοσκοτωμός μέχρι να μείνει μόνο ένας παίκτης όρθιος) όπως και το «Fortnite» – είχε συγκεντρώσει 1 εκατ. παίκτες. Σε 3 μέρες έφτασε τα 10 εκατ. παίκτες και η μετοχή της Electronic Arts είχε ανέβει 16%, ποσό που μεταφράζεται σε 4 δισ. δολάρια! Η πρώτη εβδομάδα έκλεισε με 25 εκατ. παίκτες και σήμερα πάνω από 50 εκατ. παίκτες πυροβολούν ο ένας τον άλλο στις πίστες του «Apex Legends».

Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν, ωστόσο μπορεί κανείς μέσα από αυτό να αγοράσει στολές, όπλα και άλλες αναβαθμίσεις του χαρακτήρα του. Αν κάθε ένας από τους 50 εκατ. παίκτες αγοράσει το φθηνότερο διαθέσιμο «πακέτο», η EA θα έχει κερδίσει 500 εκατ. δολάρια. Ποσό που κάνει το 1 εκατ. που πλήρωσε στον Ninja να μοιάζει με… ψιλά.

 

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο SHAZAM!!!Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ SUPER- ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Δημιουργήθηκε νόμισμα προς τιμήν του Στίβεν Χόκινγκ!!!