in

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΟ NETFLIX!!!

Το Gods&Heroes είναι ένα anime που ήρθε να ξαναζωντανέψει την ελληνική μυθολογία!!!

Η ελληνική μυθολογία συναντα το Netflix. Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης,το Netflix συμφώνησε για  8 επεισόδια μιας anime σειρας με θέμα την ελληνική μυθολογία,το όνομα αυτής, «Gods & Heroes»!!!

Τις φωνές των ηρώων θα ερμηνεύσουν οι Jason O’Mara, Mamie Gummer και Chris Diamantopoulos, ενώ δημιουργοί της σειράς είναι οι Charley και Vlas Parlapanides.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο νόθος γιος του Δία, ο οποίος προσπαθεί να σώσει τους ανθρώπους από τέρατα, εκδικητικούς θεούς και άλλους εχθρούς.

«Στο Gods & Heroes θέλουμε να αφηγηθούμε μία ιστορία από τον αγαπημένο κόσμο της ελληνικής μυθολογίας. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στο καταπληκτικό cast και στους συνεργάτες μας στο Netflix και την Powerhouse Animation, που προωθούν το anime με έναν τρόπο που μόνο να ονειρευτούμε μπορούσαμε».

Ο διευθυντής Anime του Netflix John Derderian εκθείασε τους δημιουργούς της σειράς,δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που το «μοναδικό τους όραμα για τους θεούς του Ολύμπου θα μεταφερθεί μέσω του Netflix σε όλο τον κόσμο».Αναμένουμε λοιπον με ανυπομονησία!!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι “Guru” των E.R

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο SHAZAM!!!Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ SUPER- ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!