in ,

Playstation 4 και στο Iphone σας!!!

Τα παιχνίδια της αγαπημένης σου κονσόλας τώρα και στο iPhone σου!!!

«Μεγάλη εβδομάδα» μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή για τους χρήστες IOS,iPhone kai iPad,μιας και θα μπορούν να παίξουν PlayStation 4 παιχνίδια στο κινητό τους!!Η λειτουργία αυτή ονομάζεται Remote Play και γίνεται διαθέσιμη με τη τελευταία έκδοση της Sony για το PS4,η οποία επιτρέπει το live streaming των παιχνιδιών σε συσκευές με IOS!!!

Μέσω της εφαρμογής για iOS, οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση σε ολόκληρη την κονσόλα και όχι μόνο στα παιχνίδια. Για να χρησιμοποιήσετε το Remote Play μέσω της iOS συσκευής σας με το PlayStation 4, θα πρέπει να κάνετε δύο πράγματα: 1. Ενημερώστε το PlayStation 4 στο firmware 6.50, το οποίο είναι διαθέσιμο τώρα. 2. Κάντε λήψη της εφαρμογής Remote Play για iOS, την οποία μπορείτε να βρείτε στο App Store. Αφού κάνετε αυτά τα δύο πράγματα, ενεργοποιήστε το PlayStation 4 και ανοίξτε την εφαρμογή. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται μέσω της εφαρμογής.

 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tinder για αγελαδες η αλλιως αγελαδοζευγαρωματα!!!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης,ο Παύλος Χα’ί’καλης και το «Εν Κουλι»