in ,

Οι ταινίες της εβδομάδας (07/02-13/02)

Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί στη «Ψυχρή καταδίωξη» και κερδίζει το ενδιαφέρον εκείνων που προτιμούν τις περιπέτειες… για γερά νεύρα!

Ψυχρή καταδίωξη

Στην πόλη Kehoe, η τοπική αστυνομία συνήθως δεν έχει δουλειά μέχρι την ημέρα που ο γιος του Νελς, ενός ταπεινού οδηγού εκχιονιστικού μηχανήματος του δήμου, δολοφονείται ύστερα από εντολή του Viking, του τοπικού Βαρόνου των ναρκωτικών. Οργισμένος και εξοπλισμένος με βαριά μηχανήματα, ο Νελς αποφασίζει να εξολοθρεύσει το καρτέλ, αλλά το μόνο που γνωρίζει από φόνους είναι ό,τι έχει διαβάσει από αστυνομικά μυθιστορήματα. Σκηνοθεσία: Χανς Πέτερ Μολαντ. Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Τομ Μπάτμάν, Τομ Τζάκσον, Έμμυ Ρόσουμ, Λόρα Ντερν.

Ο Χαρισματικός

Η Σάρα αρχίζει να πιστεύει πως ο γιος της Μάιλς κυριεύεται από υπερφυσικές ή ακόμα και σατανικές δυνάμεις. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο που την προτρέπει να προστατεύσει τον Μάιλς και την απεγνωσμένη ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια αυτή τη σκοτεινή του πλευρά. Η Σάρα θα αναζητήσει τις απαντήσεις στο παρελθόν, σε μια άγρια διαδρομή όπου η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αντίληψη και την πραγματικότητα θα γίνει τρομακτικά θολή. Σκηνοθεσία: Νίκολας ΜακΚάρθι. Παίζουν: Τέιλορ Σίλινγκ, Κολμ Φιόρε, Μπρίτανι Άλεν.

Απαγορευμένες συναντήσεις

Μία απαγορευμένη ερωτική σχέση στην καρδιά της διχασμένης Ιερουσαλήμ πυροδοτεί ένα μπαράζ απρόβλεπτων εξελίξεων και δραματικών ανατροπών στο καθηλωτικό κοινωνικό θρίλερ του Μουάγιαντ Άλαγιαν, που βραβεύτηκε με το βραβείο Σεναρίου και Κοινού HBF στο φεστιβάλ του Ρότερνταμ. Σκηνοθεσία: Μουάγιαντ Άλαγιαν. Παίζουν: Αντίμπ Σαφάντι, Σιβάν Κρέτσνερ, Ισάι Γκόλαν.

Η κλεμμένη πριγκίπισσα

Αυτή η εκπληκτική ιστορία συνέβη την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων. Ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται… πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά! Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει, καθώς ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Σκηνοθεσία: Ολε Μαλαμούτζ.

Μια Νύχτα στην Κόλαση

Με την υπογραφή του Νίκου Κουρού, ένα τέρας εμφανίζεται και τρομοκρατεί τους κατοίκους ενός χωριού, σπέρνοντας τη διχόνοια μεταξύ τους. Ο αδίστακτος άρχοντας του χωριού, αφού κατάφερε και πήρε με ύπουλο τρόπο τα χωράφια των κατοίκων, τους έχει τώρα να δουλεύουν σαν σκλάβοι στην ίδια τους τη γη. Εμπόδιο στα σχέδια του ένας άντρας, που επικαλούμενος το νόμο κράτησε την περιουσία του και αντιτίθεται στις παγίδες που του στήνει ο άρχοντας. Σκηνοθεσία: Νίκος Κουρού.

Το γύρισμα της τύχης

Γυρνώντας σπίτι μετά από ένα πάρτι μαζί με τη σύζυγο του και δύο φίλους, ο Φαρζάντ χτυπάει κάτι με το αυτοκίνητο του. Κανείς γύρω δεν έχει δει τίποτα. Μετά από μεγάλη συζήτηση, με όλους τους επιβάτες του αμαξιού να είναι μπερδεμένοι και φοβισμένοι, αφήνουν το σημείο και πηγαίνουν στο σπίτι του ενός από τους δύο φίλους για να το σκεφτούν καλύτερα, και ίσως να κάνουν το σωστό. Αλλά οι πρώτες κουβέντες πάνω στο ατύχημα γρήγορα αντικαθίστανται από άλλες για κρυμμένα μυστικά. Σκηνοθεσία: Ραμτίν Λαβαφιπούρ. Παίζουν: Αμίρ Τζαντιντί, Παρινάζ Ιζαντιάρ, Σαμπέλ Αμπάρ.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Espa vs. Conte

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γνώρισε τα προϊόντα Wish και κέρδισε τις σοκολάτες τις επιλογής σου!