in ,

Έβαψαν άσπρο το χιόνι σε πόλη της Ρωσίας για να κρύψουν πόσο μολυσμένο είναι

Ο επικεφαλής της πόλης που βρίσκεται στη σιβηρική περιοχή του Κέμεροβο, έχει ζητήσει συγνώμη και είπε ότι έχει επιπλήξει τους ιθύνοντες.

Οι κάτοικοι σε μια πόλη της Ρωσίας όπου γίνεται εξόρυξη άνθρακα, εμφανίστηκαν καχύποπτοι όταν το συνηθισμένο καφετί χιόνι μυστηριωδώς έγινε λευκό. Οι αρχές φαίνεται πως έχουν χρησιμοποιήσει τη σύγχρονη τεχνολογία για να κρύψουν τις επιπτώσεις της ρύπανσης, χρησιμοποιώντας λευκή βαφή. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μια γυναίκα πιάνει μια χούφτα χιόνι στην πόλη Mysky της Σιβηρίας.

Στη συνέχεια δείχνει τα δάχτυλά της, τα οποία είναι γεμάτα άσπρη μπογιά, η οποία πιθανότατα είχε χρησιμοποιηθεί για να κρύψουν την αιθάλη και την τέφρα που λερώνουν το χιόνι. «Μπορείτε να δείτε τους λεκέδες. Μάλιστα κολλάει “, δήλωσε στους Times της Μόσχας ενώ παρουσιάζει την ουσία στα χέρια της. Ο άνθρακας είναι μια μεγάλη επιχείρηση στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, αλλά έχει καταστροφικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ο ζωγραφισμένος λόφος βρίσκεται έξω από ένα δημοτικό κέντρο αναψυχής, όπου πολλά παιδιά παίζουν στο χιόνι. Ο τοπικός ιστότοπος ειδήσεων nk-tv.com ανέφερε: «Προφανώς, δεν μπορούσε να βρεθεί λευκό χιόνι γύρω από την πόλη που περιβάλλεται από ανθρακωρυχεία, για να καταφεύγουν στη σύγχρονη τεχνολογία».

Ο επικεφαλής της πόλης που βρίσκεται στη σιβηρική περιοχή του Κέμεροβο, έχει ζητήσει συγνώμη και είπε ότι έχει επιπλήξει τους ιθύνοντες. Ο Ντμίτρι Ιβάνοφ είπε: «Ζητώ συγγνώμη από τους κατοίκους της πόλης των οποίων η διάθεση του Νέου Έτους έχει χαλάσει από αυτό.» Το μαύρο χιόνι δεν είναι ασυνήθιστο σε μέρη της Ρωσίας, που είναι ο έκτος μεγαλύτερος παραγωγός άνθρακα στον κόσμο. Η βιομηχανία άνθρακα απελευθερώνει τακτικά μεγάλες ποσότητες μαύρης σκόνης στον αέρα, η οποία, όταν αναμιγνύεται με την υγρασία στην ατμόσφαιρα, προκαλεί την πτώση του μαύρου χιονιού.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Apple: Ό,τι συμβαίνει στο iPhone, μένει στο iPhone – Απίστευτο τρολάρισμα στη Google

Οι ταινίες της εβδομάδας (10/01-16/01)

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.