in ,

Οι ταινίες της εβδομάδας (18/10 – 24/10)

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ επιστρέφει, την ίδια εβδομάδα που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Μπερλουσκόνι.

Ο Πρώτος Άνθρωπος

Μια ματιά στη ζωή του αστροναύτη, Νιλ Άρμστρονγκ, και στη θρυλική διαστημική αποστολή που τον οδήγησε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη στις 20 Ιουλίου 1969. Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ. Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζέισον Κλαρκ.

 

Το Τρίτο Έγκλημα

Ο Σιγκεμόρι είναι ένας δικηγόρος που ανήκει στην ελίτ του επαγγέλματος του. Τώρα, εξαναγκάζεται να υπερασπιστεί τον Μικούμα, κατηγορούμενο σε υπόθεση δολοφονίας. Ο Μικούμα έχει ήδη φάκελο από μια υπόθεση φόνου που συνέβη τριάντα χρόνια πριν. Επίσης, έχει ήδη αναγνωρίσει την ενοχή του και είναι στα πρόθυρα της θανατικής ποινής. Αλλά ο Σιγκεμόρι ξεκινάει να έχει αμφιβολίες για την ενοχή του πελάτη του. Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κόρε-Έντα. Παίζουν: Μασαχάρου Φουκουγιάμα, Κότζι Γιακούσο.

Κτήνος

Σε μια μικρή νησιωτική κοινότητα, μια νεαρή γυναίκα, η Μοll ερωτεύεται ένα μυστηριώδη ξένο, τον Pascal, ο οποίος την προτρέπει να δραπετεύσει από την καταπιεστική οικογένειά της. Όταν θα βρεθεί ύποπτος για μια σειρά βίαιων δολοφονιών, εκείνη θα τον υπερασπιστεί με πάθος. Σύντομα θα μάθει και ο ίδιος μέχρι που μπορεί να φτάσει εκείνη. Σκηνοθεσία: Μάικλ Πιρς. Παίζουν: Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζόνι Φλιν.

Το Ένστικτο της Επιβίωσης

Ο Μάτι Μπάρτον είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ μεσαίων βαρών. Τώρα, φτάνοντας προς το φινάλε της καριέρας του, γνωρίζει ότι πρέπει να βγάλει όσα χρήματα προλαβαίνει και να φύγει από το παιχνίδι. Στόχος του είναι να εξασφαλίσει ένα σπιτικό στη σύζυγο του, Έμα, μαζί με ένα μέλλον για τη Μία, το μωρό τους. Αντίπαλος του στο ρινγκ είναι ο αλαζόνας Νάσαρ Αλί, γνωστός για τις απολίτιστες δηλώσεις του. Σκηνοθεσία: Πάντι Κονσιντάιν. Παίζουν: Πάντι Κονσιντάιν, Τζόντι Γουίτακερ, Πολ Πόπλγουελ.

Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ

Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση… πριν όλα πάνε κατά διαόλου. Σκηνοθεσία: Ντρου Γκοντάρ. Παίζουν: Ντακότα Τζόνσον, Τζεφ Μπρίτζες, Τζον Χαμ.

Πόθος

Ο Άριαλ, ένας ευκατάστατος μεσήλικας που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά, δέχεται ένα τηλεφώνημα από την γυναίκα με την οποία είχε δεσμό στα φοιτητικά του χρόνια. Εκείνη έχει δύο μεγάλες αποκαλύψεις να του κάνει: η πρώτη είναι πως όταν χώρισαν, 20 χρόνια πριν, ήταν έγκυος και πως, 9 μήνες μετά, γέννησε ένα αξιολάτρευτο αγοράκι. Η δεύτερη αποκάλυψη θα αλλάξει τη ζωή του Άριαλ για πάντα. Σκηνοθεσία: Σάβι Γκάμπιζον. Παίζουν: Σάι Αβίβι, Άσι Λέβι, Νέτα Ρίσκιν.

Peppermint

Όταν ο σύζυγος και η κόρη της Ρίλεϊ Νορθ δολοφονούνται από μέλη ενός καρτέλ και οι δολοφόνοι αφήνονται ελεύθεροι, έχοντας λαδώσει τους διεφθαρμένους αξιωματικούς, αποφασίζει η ίδια να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια της και να τιμωρήσει αυτούς που κατέστρεψαν τη ζωή της. Σκηνοθεσία: Πιέρ Μορέλ. Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τάισον Ρίτερ, Κέιλυ Φλέμινγκ.

Loro

Mια ταινία για τη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της αυλή του. Η πολυτάραχη ζωή του, η πληθωρική προσωπικότητα, τα σκάνδαλα και ο διεφθαρμένος περίγυρος του μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας. Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο. Παίζουν: Κάσια Σμούτνιακ, Ελένα Σοφία Ρίτσι,Τόνι Σερβίλλο.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν του «Peaky Blinders»

ESCAPE ROOM QUIZ – Οκτώβριος ’18