in , , ,

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (2/8/18)

Κάθε εβδομάδα, κι ένα ερώτημα, πολλές απαντήσεις από γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα αλλά κι από διαφορετικές ηλικίες… Μια ανώνυμη εξομολόγηση για τις γυναίκες, κι ένα καλό “βοήθημα” για τους άντρες.
Αυτή την εβδομάδα..

Ποια είναι η πιο αστεία γυπο-ατακα/γυπό-σκηνικο- πέσιμο που σας έχει τύχει!

1.Έχω 2 πολύ καλά σκηνικά!!
1) Ήμασταν έξω μιλούσαμε και έκανε κίνηση να με φιλήσει και τραβήχτηκα. Και μου λέει ” Δεν είσαι σε περίοδο αναπαραγωγής? ”
2) Οδηγούσα και σταματάει δίπλα μου στο φανάρι με καγκουροαμαξο. Και μου πέταξε μέσα στο αμαξι ένα κινητό στο οποίο με κάλεσε αργότερα για να βγούμε και να του το δώσω πίσω! Ε.
2.Ηταν με πελατη. μου λεει “ανεβαινεις λιγο πανω να δεις το παντελονι να μου πεις πως σου φαινεται?” ανεβαινω κ ηταν με το μποξερακι😡 μετα μου ζητησε κ το τηλ μου χαχχαχαχαχα
μη σου πω τι πηρε…… Ν.
3.Σε ενα κλαμπ ηρθε ενας μ λεει εισαι ομορφη να σε κερασω ενα ποτο, απανταω “ευχαριστω, δεν ενδιαφερομαι ειμαι με τις φίλες μου” και απανταει “αντρε βρε μαλακισμενη κομπλεξικια”😂 Β.
4.“Το βλέπωωω,κόβεις φλέβες…να αυτή την αριστερή που φαίνεται;την κόβεις!»🤣 Λ.
5.Αν με ρωτας προσωπικά η πιο αστεία γυπο-ατάκα ειναι: ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…(ακόμα όταν το σκέφτομαι γελάω) και όσο για σκηνικό: ΝΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΏ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ανόητοι άντρες) 😉
6.Πήγαινα σε ενα μπαρ όπου εκεί ήταν ένας σερβιτόρος που μου την έπεφτε χοντρα..ώσπου μια μέρα μου πετάει την θεϊκή ατάκα “να σε κεράσω ενα τσιμπούκι;” κλείνοντας μου το μάτι…Δεν έμαθα ποτέ αν εννοούσε το σφηνάκι η κάτι αλλο χαχα!!! Ι.
7.Είμαι για ποτό με μια φίλη μου και περιμένω το αγόρι μου . Στην πίσω παρέα τρεις αντρες , με πλησιάζει ο ενας και μου λέει πόσο βαριέται τους φίλους του που είναι παντρεμένοι και μιλάνε μόνο για τα παιδια τους και την γυναικα τους ενώ αυτός ειναι ελευθερος και πλήττει θανασιμα μαζί τους(Κοιτάω το χέρι του και φοράει βέρα! ) Τον ρωτάω “Η βερα που φοράς είναι από άποψη ή στυλ? ” Φευγει σαν βρεγμένη γάτα. Μετά απο 10 λεπτά ήρθε ο φίλος μου και ειχε πάει από πισω του και μου ζητούσε να πάω στο μπανιο για να του δώσω το τηλέφωνό μου.Κατί φυσικά που δεν έκανα 🙂
Και ένα ακόμα σκηνικό… Με πλησίασε ενας και μου λέει είμαι ο Μίκυ θέλεις να γίνεις η Μίνι μου; Χ.
8.Το πιο όμορφο που θυμάμαι (πριν κάποιαααα χρόνια) πήγαινα στο κέντρο για ψώνια…. Ήταν ένας τύπος στο λεωφορείο που με κοίταζε άα
Με ακολούθησε μέχρι ένα σημείο ώσπου τελικά μου πρόσφερε ένα λουλούδι και πήγαμε για καφέ!!! Ήταν πολύ ρομαντικό 😀😀😀 Φ.
9.”Αν ήσουν παστίτσιο θα έτρωγα όλο το ταψί μόνος μου” Φ.

—>ΤΕΣΤ: ΠΟΣΟ ΓΥΠΑΣ ΕΙΣΑΙ

10.Ειχα παει στα mall με τις φιλες μου και ετσι οπως ημουν στις σκαλες κατεβαινε ενας μπλεκει το χερι του στα μαλλια μου και μου λεει πωπω τι μαλλουρα ειναι αυτη και εφυγε…Και το ελεγε με παθος το ενιωθε…τραγικοο!!!
11.Μόνη εσύ…μόνος εγώ….μήπως θέλεις να κάνουμε μονόζυγο ;! Α.
12.Να σου πω κάτι στο στόμα ;! Λ.
13.😂😂😂😂😂😂😂 τι να πρωτοπω? 🤣🤣🤣 Ι.
14.«Γεια σου μελαχρινό τρουφακι!☺️☺️» Ότι χειρότερο 😂😂 Γ.
15.

16.

17. ” Σε κοιταω τοση ωρα και ειμαι σιγουρη οτι ψαχνεις να γνωρισεις εναν αντρα σαν κ εμενα..” τραγικο σιγουρα αστειο δε ξερω μαλλον δεν εχω 😂 Κ.
18. Ενα απο τα ωραιατερα γυποσκηνικα ειναι οταν ενας τυπας κανει πεσιμο σε γνωστο μαγαζι της αθηνας πρωτα σε εμενα..δεν τα πηγε πολυ καλα..επαιξε μπαλα με την φιλη μου..ουτε εκει επιασε..αρχιζει σερβιτορα..ξαναερχεται σε μενα..και φευγει με δυο τουριστριες..του κανα high five..γυπαετος με τα ολα του! Δ.

19. Περναει με μια bmw γυρω στα 25-30 μου λεει κοπελια να σου κανω μια ερωτηση; φυσικα του λεω εγω! -Εισαι για ενα γαμησακι; Απλα συνεχισα φευγει κανει αναστροφη και αυτη την φορα ειχε ανοιχτο φως και τον ειχε βγαλει εξω. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ;Με ξαναρωταειΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ; Ι.

—>ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΓΥΠΕΣ

Εσυ έχεις διαβάσει ολα όσα θέλουν οι γυναίκες ;;; Όχι ;;; Πάτησε εδώ για να τα μάθεις ολα !!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 ταινίες που έχουν απαγορευτεί και δεν το ήξερες!

Oι ταινίες της εβδομάδας (2/8-8/8)