in ,

Βόλος: Καταδικάστηκε φαρσέρ που ομολόγησε πέντε φόνους για να κόψει αντιδράσεις

Όλοι έχουμε κάνει ταπεινωτικά ηλίθιες φάρσες κάποια στιγμή στην παιδική μας ηλικία, αγαπητοί φίλοι, αλλά καμία δεν συγκρίνεται -τουλάχιστον σε επίπεδο αυτοκαταστραφικότητας- με τη φάρσα αυτού εδώ του 43χρονου τύπου, που ομολόγησε πέντε φόνους, χωρίς να τους έχει κάνει, μόνο και μόνο για να τσεκάρει τις αντιδράσεις της αστυνομίας.

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό μέσο magnesianews, ο κύριος αυτός αποφάσισε να δώσει λίγη ένταση στη μονότονη ζωή του, στέλνοντας το μεσημέρι της Τετάρτης ένα email στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ισχυριζόμενος ότι σκότωσε πέντε ανθρώπους και ζητώντας συμβουλές για τη διαχείριση του ζητήματος.

Η αστυνομία, όπως είναι λογικό, τον ρώτησε τη διεύθυνση του σπιτιού του, την οποία και έδωσε.

Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του για να τον συλλάβει, όχι για ανθρωποκτονία, αλλά για ψευδή δήλωση στην Αρχή. Ο 43χρονος μεταξύ άλλων αντιμετωπίζει και κατηγορίες για κατοχή μαχαιριού, αφού μετά από έρευνα στο σπίτι του, η αστυνομία εντόπισε δύο μαχαίρια μήκους 30 και 42 εκατοστών, τα οποία και κατέσχεσε.

Την ίδια μέρα, αυτός ο αξεπέραστος πλακατζής πέρασε από δίκη, όπου κατέθεσε ότι τελικά δεν έκανε τους πέντε φόνους που είχε ομολογήσει προηγουμένως, αλλά ότι αντιπαθούσε έναν συμπολίτη του και ότι είχε αρχίσει να το σκέφτεται σοβαρά. Eίπε, επίσης, ότι ήθελε να τεστάρει την ετοιμότητα της ελληνικής αστυνομίας.

Τελικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης. Το Δικαστήριο του επέβαλε, επίσης, χρηματική ποινή της τάξης των 600 ευρώ.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (15/03-21/03)

Η εξέλιξη της Λάρα Κροφτ, από τα video games μέχρι τις ταινίες