in , ,

ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ!!!!

Ουφ, πάλι καιρό έχουμε να τα πούμε φίλε μου escaper! Θα ήθελα να με συγχωρήσεις για αυτό το ατόπημα, αλλά είχα πολλές υποχρεώσεις και έπρεπε για κάποιο διάστημα να πάρω μια μικρή άδεια. Όμως είμαι πάλι εδώ και αυτή την εβδομάδα, έτοιμος να σου την στοιχειώσω με 3 δωμάτια τρόμου. Θα φοβηθείς, θα ουρλιάξεις, θα τα κάνεις πάνω σου και θα εύχεσαι να είχα πάρει ακόμα μια εβδομάδα άδεια για να μην σου τα προτείνω. Πρόκειται για καλά θρίλερ, τα οποία θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις για την γενναιότητά σου! Οπότε λοιπόν, πάρε υπογλώσσια, πάνες, γιογιό και ό,τι άλλο πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει και πάμε ναααα…. τρομάξουμε!

1.Requiem

  • Εταιρία: Mystery Lab
  • Περιοχή: Περιστέρι
  • ∆υσκολία: 9/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 4
  • Προτείνεται για: : Ομάδες με εμπειρία 7+ δωματίων
  • ∆ιαρκεια: 90 λεπτά

Requiem ακούς, ψαλμωδίες επικείμενου θανάτου σου έρχονται στο μυαλό. Μεταξύ μας δεν έχεις και άδικο. Σκοπός σου σε αυτό το θανατηφόρο ταξίδι είναι να φέρεις την γαλήνη στην ψυχή μιας κοπέλας. Ή τουλάχιστον έτσι σου είπε ο Τζερεμάια ο Γκοντγουάιν. Απλά καθημερινά πράγματα λοιπόν, για εσένα που είσαι ψαγμένος escaper. Λοιπόοοον, άντε πάμε να ξεκινήσουμε από την διακόσμηση. Είναι αρκετά προσεγμένη σε όλους του χώρους και δημιουργεί μια καταπληκτική και άκρως θριλερίστικη ατμόσφαιρα. Γρίφους έχει, όχι κάτι πολύ δύσκολο και απαιτούν κυρίως παρατηρητικότητα και ψυχραιμία. Η ροή του είναι αρκετά ομαλή και σου δίνει την εντύπωση ότι παίζεις σε ένα ωραία σκηνοθετημένο θρίλερ. Τρομακτικό τόσο ώστε να έχεις την αγωνία του επερχόμενου θαν… jump scare, αλλά να μπορείς να λύσεις τους γρίφους. Γενικά είναι ένα άρτιο δωμάτιο που θα το ευχαριστηθείς μαζί με τους άλλους τρεις φίλους σου. Καιρός να γαληνέψουν μερικές ψυχές δεν συμφωνείς;;;; Εεε τότε πήγαινε.

Θετικά:
Ροή, Ατμόσφαιρα, Διακόσμηση, Γρίφοι
Αρνητικά:
Θα ήθελα λίγο περισσότερο τρόμο

Βαθµολογία (προσωπική): 9,5 / 10

2.Ring

  • Εταιρία: Exitus
  • Περιοχή: Κερατσίνι
  • ∆υσκολία: 9/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 4
  • Προτείνεται για: : Ομάδες με εμπειρία 15+ δωματίων
  • ∆ιαρκεια: 80 λεπτά

Λοιπόν, κάποτε (πολύ παλιά) όταν ήσουν νέος και ωραίος και αθώος είδες μια ταινία με όνομα The ring. Και προφανώς φοβόσουν ότι σε 7 μέρες θα πεθάνεις. Εντάξει, σε αυτό το δωμάτιο θα πεθάνεις σε 80 λεπτά, εκτός αν είσαι αρκετά γρήγορος και ευέλικτος, ώστε να καταφέρεις να λύσεις την κατάρα πριν αυτά λήξουν. Αρχίζω, η καημένη βιολέτα πέθανε και προσπαθεί να εκδικηθεί οποιονδήποτε βρεθεί στο διάβα της. Οπότε εσύ μια και δυό πας στο σπίτι της να το εξερευνήσεις. Η διακόσμηση ειναι οκ, παραπέμπει σε στοιχειωμένο σπίτι. Το ατού του δωματίου είναι το εξαιρετικό άκτινγκ και μόνο για αυτό αξίζει να το ζήσεις. Απλά ο άνθρωπος παίρνει 10 με τόνο, δεν μπορώ να πω κάτι λιγότερο. Πρέπει να κάνει χρόνια ρυθμική γυμναστική και με έκανε να αντριχιάσω σε πολλά σημεία. Οι γρίφοι του με χάλασαν αρκετά, οπότε σε παρακαλώ, για το δικό σου καλό και για την δική σου διασκέδαση, μην πας για να λύσεις τις γριφάρες. Δεν είχαν κάποια ροή και λογική, αλλά ήταν οκ για το επίπεδο τρόμου. Μην διστάσετε να παίρνετε βοήθειες. Πιστεύω ότι είναι δωμάτιο στο οποίο θα περάσεις καλά, αν είσαι φαν των δωματίων τρόμου. Άντε λοιπόν, τράβα να λύσεις την κατάρα που ταλαιπωρεί την καημένη την βιολέτα..τσιγκολελέτα τσιγκολελέτα.

Θετικά:
Acting, Τρόμος, Αγωνία, Ατμόσφαιρα
Αρνητικά:
Γρίφοι

Βαθµολογία (προσωπική): 8,5 / 10

3. Mrs Rose’s House

  • Εταιρία: Darkwood Village
  • Περιοχή: Μοσχάτο
  • ∆υσκολία: 9/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 4
  • Προτείνεται για: : Ομάδες με εμπειρία 10+ δωματίων
  • ∆ιαρκεια: 90 λεπτά

Όπως γνωρίζεις ήδη, πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολυπόθητα escape rooms της χώρας. Και με το δίκιο του εδώ που τα λέμε. Λοιπόν, δεν θα σου πω πολλά γιατί θα είναι κρίμα να σου χαλάσω την μαγεία. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι: 1) Τρομερή διακόσμηση 2) Γρίφοι ότι πρέπει για το επίπεδο τρόμου. 3) Πολύ ωραία ροή. Θα νιώσεις ότι παίζεις σε ένα υπέροχο θρίλερ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γενικά, θα νιώσεις μια ικανοποίηση. Τρόμος σε καλό επίπεδο. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ γιατί η Μαμά Τριανταφυλλιά θα μου κόψει τα δάχτυλα και την γλώσσα. Οπότε, το μονο που θα σου πω είναι να κλείσεις χωρίς δεύτερη σκέψη!!! Και απλά απόλαυσέ το όσο δεν πάει.

Θετικά:
ΟΛΑ
Αρνητικά:
Τίποτα

Βαθµολογία (προσωπική): 10 / 10

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 fun facts που μάλλον δεν ήξερες για την σοκολάτα!

Οι ταινίες της εβδομάδας (18/01-24/01)