in ,

Το σερμπετόσπιτο της Νάνσυ

Λίγα μέτρα από τη πλατεία Μοναστηρακίου βρίσκεται ο παράδεισος!!! Ναι καλά διαβάσατε ο παράδεισος!!! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ηταν μια δύσκολη μέρα στη δουλειά με πολύ πίεση,που ευτυχώς είχε τελειώσει. Κατεβαίνοντας τα σκαλιά του κτιρίου,ένιωθα σα βαρυποινίτης που μόλις αποφυλακίστηκε. Γυρναω και κοιτάω τον GiannisS ,αμέσως κατάλαβε ότι κάτι θα του πρότεινα, πάμε καμία βόλτα;;; Και δε πάμε μου, απάντησε.

Κατευθυνθήκαμε περπατώντας προς την Αθήνα και με τη κουβέντα κ το χαζολόι φτάσαμε Μοναστηράκι!! Ρε Γιάννη, που είναι αυτό το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ, μου έχει μείνει απωθημένο να φάω γλυκό από κει!! Με συνοπτικές διαδικασίες ακολουθήσαμε την οδό Μιαούλη, πίσω από την έξοδο του μετρό καταλήγοντας στη πλατεία Ψυρρή. Αριστερα στη γωνία, πλατεία Ηρώων και Καραϊσκάκη βρίσκεται αυτός ο επίγειος παράδεισος.

 

Ξαφνικα άρχισα να νιώθω βασιλιάς!!! Όμορφες μυρωδιές αλλά και μια βιτρίνα γεμάτη γλυκά που δε μπορούσα να προσδιορίσω τι ακριβώς είναι… Με το που μπήκαμε μέσα οι σερβιτόροι μας «επιτέθηκαν» να μας εξηγήσουν τι είναι το καθετί αλλά και να μας κεράσουν για να επιλέξουμε. Θεεεε μου είναι όλα τόσο υπέροχα!!

Σοκολατόπιτα με κρέμα πορτοκαλιού, σοκολατόσουπα με παγωτό, μπααλμπεκ πραλίνα η ρεβανί διπλόκρεμο;! Πω πω τα θέλω όλαααα!!!!

Άρχισα να καταλαβαίνω που οφείλεται η τόση επιτυχία αυτού του μαγαζιού. Όλα θύμιζαν παλιά εποχή, παλιά καλή Αθήνα…όλα έμοιαζαν να είναι πιο αγνά…

Η Νανσυ και κ ο σύζυγος της Σεραφείμ, κατάφεραν να ικανοποιήσουν μια μεγάλη επιθυμία της Νανσυ, να έχει ένα μεγάλο σπίτι, να φιλοξενεί κόσμο και να τον περιποιείται, γιατί έτσι νιώθεις…φιλοξενούμενος και όχι πελάτης!

Δοκιμάσαμε τη μπισκοτόπιττα και το κιουνισέ (πολίτικο σιροπιαστό γλυκο, ζεστό μαζί με παγωτό καϊμάκι). Ηταν πραγματικά υπέροχα! Εξαφανίστηκε μέχρι και η τελευταία σταγόνα σιρόπι, οι μερίδες ήταν αξιοπρεπέστατες και με πολύ πολύ σιρόπι ή σοκολάτα ανάλογα το γλυκό…

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ,βρίσκεται πλατεία Ηρώων 1 & Καραϊσκάκη, μια βόλτα θα σας αποζημίωσει και θα σας αφήσει ένα χαμόγελο για πολύ ώρα μετά.

nancysweethome.gr

 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πέντε κλασικά στέκια που έβαλαν λουκέτο

10 fun facts που δεν ήξερες για την πίτσα!