in

10 τροπικά νησιά που μπορείς να νοικιάσεις (και να μην είσαι εκατομμυριούχος)

Φαντάσου μετά από μία κουραστική εβδομάδα να βρίσκεσαι σε μία αμμώδη παραλία με τιρκουάζ νερά, να πίνεις το κοκτέιλ σου στην ξαπλώστρα και να βγάζεις φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα στο δικό σου τροπικό νησί. Πρόκειται για ένα ιδανικό σκηνικό και πλέον η φαντασία σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Υπάρχουν ιδιωτικά τροπικά νησιά που μπορείς να νοικιάσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου από τις Μπαχάμες μέχρι τις Φιλιππίνες. Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως για να μείνεις στο δικό σου τροπικό νησί δεν χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος αφού μπορείς να νοικιάσεις μέχρι και με 270 ευρώ!

Νησί Bird, Μπελίζ

Πρόκειται για ένα νησί που βρίσκεται στη μέση κοραλλιογενούς υφάλου με κρυστάλλινα νερά και καλό καιρό όλο τον χρόνο. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις όπως μεγάλη τραπεζαρία, μπάρμπεκιου, κουζίνα, δύο επίπεδα για ηλιοθεραπεία με θέα τη θάλασσα και τρεις κρεβατοκάμαρες.

Πόσο κοστίζει; 385 ευρώ τη βραδιά

 

Area 51 – Ship Channel Cay, Out Islands, Μπαχάμες

Χαλάρωσε και απόλαυσε τον ήλιο της Καραϊβικής στο Ship Channel Cay. Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα αφού σε αυτό το νησί υπάρχει service 24 ώρες το 24ωρο το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή. Μπορείς να κάνεις εκδρομές με τα καραβάκια ενώ δεν θα ανησυχείς για τίποτα αφού έχει μέχρι και μάγειρα. Οι παραλίες είναι αμμώδεις και το νησί καταπράσινο.

Η τιμή για την ενοικίαση του είναι 396 ευρώ τη βραδιά

Colleton River Plantation, Νότια Καρολίνα

Το μόνο που βρίσκεται σε αυτό το νησί είναι το ξενοδοχείο Χίλτον, ωστόσο είναι πολύ μακριά και όποιος το νοικιάσει είναι απομονωμένος. Το σπίτι του νησιού είναι μέσα στην φύση ενώ έχει θέα την παραλία.

Πόσο κοστίζει; 272 ευρώ τη βραδιά

Ipil Waterfront, Φιλιππίνες

Ιδανικός εξωτικός προορισμός αφού είναι «κρυμμένος» στο Αρχιπέλαγος Παλαουάν των Φιλιππίνων όπου βρίσκονται ακόμα 1,780 νησιά! Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο με αμμώδεις παραλίες, κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά, κοράλλια και τροπικό δάσος. Επίσης, η βίλα έχει τρία δωμάτια, ιδιωτική παραλία και μεγάλα παράθυρα για να απολαμβάνουν οι ενοικιαστές το τοπίο.

Η τιμή για την ενοικίαση είναι 702 ευρώ τη βραδιά

Prospect Point House, Μπαχάμες

Αυτό το κρυμμένο «διαμάντι» είναι ιδανικό για να αποδράσεις από την καθημερινότητα. Προσφέρεται για όσους αγαπούν το καγιάκ, το ψάρεμα, τις καταδύσεις και το surf. Υπάρχουν και δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου όπως να κολυμπήσεις με άγρια… γουρούνια, χελώνες και να ψάξεις για ιγκουάνα. Παράλληλα, το υπερπολυτελές τριών δωματίων σπίτι έχει ιδιωτική παραλία και θέα που κόβει την ανάσα!

Το κόστος ενοικίασης είναι 629 ευρώ τη βραδιά

Private Island Rental – Thousand Islands, Νέα Υόρκη

Το νησί εντοπίζεται στη μέση μίας λίμνης που έχει θερμές πηγές. Μετά από μία μέρα δραστηριοτήτων στη λίμνη, οι ενοικιαστές μπορούν να χαλαρώσουν στο σπίτι απολαμβάνοντας την θέα 360ο που τους προσφέρει, να κάνουν τζακούζι, να δουν τηλεόραση και να κοιμηθούν σε ένα από τα έξι υπνοδωμάτια.

Το κόστος ενοικίασης είναι 532 ευρώ τη βραδιά

Νησί East Sister Rock, Φλόριντα

Στην καρδιά των νησιών Κις και μόλις τρία λεπτά με βάρκα από την στεριά, το East Sister Rock είναι ιδανικό για μια τροπική απόδραση. Το σπίτι περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια ενώ έχει 19 γυάλινες πόρτες και τζαμαρία για καλύτερη θέα του ωκεανού σε όλα τα σημεία του σπιτιού.Όσοι έχουν ελικόπτερο προσγειώνονται στο ελικοδρόμιο.

Το East Sister Rock κοστίζει 1.410 ευρώ τη βραδιά

Νησί Cherry, Καναδάς

Το νησί βρίσκεται κοντά στο Οντάριο και στο σπίτι υπάρχουν έξι δωμάτια και μπάνια. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την δική τους παραλία, το δικό τους μπαρ ενώ όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν θαλάσσια σπορ.

Η τιμή ενοικίασης είναι 2.150 ευρώ τη βραδιά

Exclusive Private Island Custom, Μπελίζ

Η βίλα σε αυτό το νησί μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 14 ανθρώπους. Η θέα είναι καταπληκτική ενώ στην τιμή περιλαμβάνετε και ιδιωτικό σκάφος με οδηγό όπως επίσης και προσωπικό για να καλύψει όλες τις ανάγκες. Παράλληλα, υπάρχει πληθώρα water sports για τους φιλοξενούμενους, ιδιωτική παραλία και πισίνα με θέα τη θάλασσα.

Πόσο κοστίζει; 1.315 ευρώ τη βραδιά

Royal Belize, Μπελίζ

Ετοιμάσου να ζήσεις μία εμπειρία ζωής! Πρόκειται για ένα πανέμορφο νησί που μπορείς να κάνεις water sports και να απολαμβάνεις όλες τις ανέσεις που θα σου προσφέρει το προσωπικό που είναι διαθέσιμο επί 24 ώρες. Μάλιστα, ο σεφ μαγειρεύει οτιδήποτε ζητήσουν οι ενοικιαστές!

Η τιμή του είναι 4.375 ευρώ τη βραδιά

Πηγή: reader.gr

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

19 ακόμα εικόνες που δείχνουν γιατί δεν πρέπει να πίστευουμε όλα όσα βλέπουμε στα social.

Τα βουβά δωμάτια!!