in ,

Tαξίδευε για την Κοπεγχάγη ξύπνησε στην Αθήνα!

Η απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας που ενώ ταξίδευε για την Κοπεγχάγη ξύπνησε στο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα Ένα πρωτοφανές μπέρδεμα με επιβάτη που ψάχνει εξήγηση.

Με όλες τις αλλαγές στην ασφάλεια τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι αεροπορικές εταιρίες διαθέτουν συχνά υπερβολικά σημεία ελέγχου και λαμβάνουν μέτρα που παρακολουθούν τους επιβάτες σχεδόν σε κάθε βήμα ενός ταξιδιού. Κι όμως, ένα πρωτοφανές περιστατικό αποδεικνύει πως ακόμη και τώρα κάτι δεν γίνεται σωστά.  Το Condé Nast Traveler μεταδίδει πώς μία γυναίκα που ταξίδευε αεροπορικώς προς Κοπεγχάγη κατέληξε να προσγειώνεται στην Αθήνα.   Η 45χρονη Ana Maria Bittencourt Marques από τη Βραζιλία, κατευθυνόταν προς την Κοπεγχάγη από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού. Τουλάχιστον έτσι πίστευε, γιατί κατά τη διαδικασία του ελέγχου έλαβε κάρτα επιβίβασης στο όνομα Marie-Christine Midavaine και προορισμό την Αθήνα.   «Το εισιτήριό μου βγήκε σε άλλο όνομα αλλά δεν το κοίταξα καν επειδή βιαζόμουν», είπε η 45χρονη στο AFP. Ένας ελεγκτής της πύλης τσέκαρε την κάρτα επιβίβασης και το διαβατήριο, αλλά δεν πρόσεξε να διαπιστώσει αν ταιριάζουν. Στη συνέχεια η γυναίκα επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα και κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Το λάθος έγινε αντιληπτό όταν πλέον η γυναίκα είχε φτάσει στην Αθήνα και είδε το ελληνικό αλφάβητο στο εσωτερικό του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.  Σύμφωνα με The Local, η Air France επιβεβαίωσε ότι “μια επιβάτης που έφτασε στην Κοπεγχάγη στην πτήση AF1750 της Air France στις 25 Ιουλίου επιβιβάστηκε στην πτήση AF1232 για την Αθήνα”. Η Air France δήλωσε ότι δεν είχε ακόμη καταφέρει να μάθει πώς η Marques κατάφερε να επιβιβαστεί σε λάθος πτήση και αναφέρει πως ξεκίνησε εσωτερική έρευνα. Επίσης, φρόντισε ώστε η Marques να φτάσει στον σωστό προορισμό της λίγο αργότερα την ίδια μέρα.

Μολονότι είναι περίεργο, δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που μια αεροπορική εταιρεία έστειλε έναν επιβάτη σε λάθος μέρος. Νωρίτερα το 2017, η United Airlines έστειλε μια Γαλλίδα στο Σαν Φρανσίσκο. Η γυναίκα πετούσε από το Νιούαρκ  με προορισμό το Παρίσι.

Πηγή: www.lifo.gr

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ρωσίδες στο Instagram και στην πραγματική ζωή !

Τα καλύτερα καλοκαιρινά εστιατόρια για το 2017!