in ,

Το επιτραπέζιο του «Game of Thrones» κάνει θραύση στο Kickstarter!

Τα επιτραπέζια παιχνίδια έχουν πάντα μεγάλη ζήτηση στην crowdfunding πλατφόρμα του Kickstarter, ενώ το «Game of Thrones» είναι αυτή τη στιγμή η πιο δημοφιλής σειρά στην τηλεόραση. Δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι εμπνευσμένο από το «Game of Thrones» κάλυψε ολόκληρη τη χρηματοδότησή του – 300.000 δολάρια – μέσα σε λιγότερο από μία ώρα από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο Kickstarter. Σήμερα βρίσκεται στις 668.000 δολάρια και θα συνεχίσει να συγκεντρώνει χρήματα μέχρι τις 16 Αυγούστου.

Το «A Song of Ice & Fire Tabletop Minatures Game» δεν βασίζεται τόσο στη σειρά του HBO, όσο στα βιβλία «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής με φιγούρες, ζάρια και κάρτες, που θέτει τους Σταρκ και τους συμμάχους τους αντιμέτωπους με τους Λάνιστερ και τους δικούς τους φίλους. Οι πρώτοι έχουν επικεφαλής τους Ρομπ Σταρκ και Τρανοτζόν Άμπερ, ενώ οι δεύτεροι τον Τζέιμι Λάνιστερ και το «Βουνό» Γκρέγκορ Κλιγκέιν. Οι φιγούρες των Σταρκ είναι γκρι και των Λάνιστερ κόκκινες, και οι φίλοι του μοντελισμού μπορούν να περάσουν πολλές ευχάριστες ώρες χρωματίζοντάς τες όπως επιθυμούν.

Οι δύο ή περισσότεροι παίκτες ελέγχουν τάγματα πεζικού και ιππικού, ενώ παράλληλα παίζουν και στο πολιτικό παρασκήνιο με άλλες φιγούρες, όπως της Σέρσεϊ και του Τύριον, ή της Κέιτλιν και της Σάνσα Σταρκ. Μπορούν να επιλέξουν ένα από τα πέντε διαθέσιμα σενάρια, εμπνευσμένα από τα βιβλία της σειράς: «Παιχνίδι του Στέμματος», «Σύγκρουση Βασιλέων», «Θύελλα από Ατσάλι», «Βορά Ορνίων» και το επερχόμενο «Οι Άνεμοι του Χειμώνα» (λείπει το πέμπτο βιβλίο «Ο Χορός των Δράκων».

Όσοι υποστηρίξουν σήμερα τη δημιουργία του παιχνιδιού θα το λάβουν στο ταχυδρομείο τους τον Απρίλιο του 2018.

Πηγή:Reader.gr

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Jeff Bezos είναι πλεον ο πλουσιότερος άνθρώπος στον κόσμο!

Τέλος η Coca Cola Zero!

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.