in ,

Ο Jeff Bezos είναι πλεον ο πλουσιότερος άνθρώπος στον κόσμο!

Ο Bill Gates δεν είναι πλεον ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, καθώς ο Mr Amazon τον ξεπέρασε πριν λίγες ώρες.

Ο Jeff Bezos, δημιουργός κάτοχος 80 εκατομμυρίων μέτοχων του Amazon, εγίνε πλουσιότερος κατά 1.6 δισεκατομμύρια δολλάρια σε μια μέρα και είναι πλέον πρώτος στη λίστα των πιο πλούσιων ανθρώπών με κα8αρή περιουσία 90 δισ. δολλάρια. Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε για πόσο μπορεί να κρατήσει την πρώτη θέση αλλά ο ίδιος δείχνει να αναπτύσει ασταμάτητα τον όμιλο Amazon, αντίθετα από τον Bill Gates που δείχνει πλέον να αφιερώνει περισσότερο χρόνο κάνοντας φιλανθρωπικά έργα.

Ο Bezos ξεκίνησε το Amazon το 1994 σαν ένα ταπεινό online βιβλιοπωλείο, το 1998 η αξία του είχε ήδη φτάσει τα 1.8 δισ. , το 2012 τα 18.4 δισ. , και την τελευταία πενταετία άυξησε την αξία της εταιρίας κατα περισσότερα απο 70 δισ. δολλάρια.  Εκτός απο το Amazon είναι ιδιοκτήτης της ιστορικής εφημερίδας Washington Post, είναι εμπνευστής και δημιουργός την Blue Origin, μιας “ταξιδιωτικής” εταίριας για ταξίδια στο διάστημα, ενώ έχει στην κατοχή του περισσότερα απο 1214 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πόσο χρεώνουν μια εμφάνιση τους οι παίχτες του Survivor;;;

Το επιτραπέζιο του «Game of Thrones» κάνει θραύση στο Kickstarter!