in , ,

Squid Game: Ο δημιουργός έχασε 6 δόντια στα γυρίσματα από το άγχος του, αλλά δεν αποκλείει δεύτερη σεζόν

Παρά το μέγεθος της παραγωγής και την ένταση της εμπειρίας – κατά την οποία έχασε έξι δόντια – ο Hwang δήλωσε πως δεν έχει αποθαρρυνθεί από την ιδέα μιας δεύτερης σεζόν

Για τον Χουάνγκ Τόνγκ-χιουκ (που είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Squid Game), η αφήγηση της σειράς αντικατοπτρίζει την «ανταγωνιστική κοινωνία» στην οποία ζούμε σήμερα. «Είναι μια ιστορία για τους losers», είπε – αυτούς που αγωνίζονται μέσα από τις προκλήσεις της καθημερινής ζωής και μένουν πίσω, ενώ οι «νικητές ανεβαίνουν επίπεδο».

Η παραγωγή της σειράς, που βρίσκεται στην πλατφόρμα του Netflix, ήταν επίσης μια έντονη εμπειρία, αφού ο Χουάνγκ κατέληξε να χάσει έξι δόντια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λόγω του άγχους. «Στην αριστερή μεριά, ακόμα δεν έχω δύο τραπεζίτες», είπε. «Πρέπει να βάλω εμφυτεύματα, αλλά δεν έχω βρει τον χρόνο».

Παρά το μέγεθος της παραγωγής και την ένταση της εμπειρίας, ο Hwang δήλωσε πως δεν έχει αποθαρρυνθεί από την ιδέα μιας δεύτερης σεζόν. Διαβεβαίωσε τους fans ότι σκέφτεται ήδη το μέλλον του “Squid Game”, ιδιαίτερα επειδή άφησε την πρώτη σεζόν τόσο ανοιχτή ώστε να ενώσει τα νήματα η επόμενη σεζόν.

«Υπάρχουν κάποια ανοιχτά θέματα που θα ήθελα να εξερευνήσω αν επιστρέψω για τη δεύτερη σεζόν», είπε ο Hwang. «Το ανεξήγητο παρελθόν του Frontman, η ιστορία του ντετέκτιβ Jun-ho. Είναι πράγματα που δεν εξήγησα στην πρώτη σεζόν. Αν έκανα τη δεύτερη σεζόν, θα ήθελα να εξηγήσω αυτά τα στοιχεία. Και ο άντρας με το Ttakji στην τσάντα του, ο άντρας που υποδύθηκε ο Gong Yoo».

Για να παίξεις το Squid Game Quiz πάτησε εδώ !

 

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

The Great Secret of Lavrion

Ο νέος Superman ανοίγει τους ερωτικούς του ορίζοντες και γίνεται… bisexual