in , ,

Squid Game: Όταν η πρωταγωνίστρια της σειράς συμμετείχε στο κορεατικό Next Top Model

Η Τζανγκ Χο-γιον, που είδαμε στο Squid Game του Netflix να υποδύεται την παίκτρια με τον αριθμό 067, είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στη χώρα της, ενώ πριν μερικά χρόνια συμμετείχε και στο κορεατικό Next Top Model

 

Το Squid Game, ή Παιχνίδι του Καλαμαριού στα ελληνικά, αποτελεί αυτή τη στιγμή τη νούμερο ένα σειρά του Netflix, με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως να έχουν ήδη προλάβει να ολοκληρώσουν και τα εννιά της επεισόδια. Αμέσως ξεκίνησαν οι θεωρίες, αλλά και οι φήμες για τη συνέχεια της κορεατικής επιτυχίας, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε αν οι δημιουργοί της είναι αποφασισμένοι να «ξαναπαίξουν» το Squid Game.

Η σειρά «ταξίδεψε» σε δεκάδες χώρες, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερος κόσμος να θέλει να γνωρίσει καλύτερα τους βασικούς της πρωταγωνιστές. Σίγουρα, μία από τους ηθοποιούς που ξεχώρισε, ήταν και η Τζανγκ Χο-γιον, την οποία βλέπουμε να υποδύεται την παίκτρια με τον αριθμό 067 στο Squid Game. Στα τελευταία επεισόδια μαθαίνουμε ότι το όνομά της είναι το Κανγκ Σάε-Μπιοκ και φτάνει αρκετά μακριά στο παιχνίδι.

Από το Next Top Model της Κορέας στο Squid Game του Netflix

Το Squid Game μπορεί να έδωσε ένα τεράστιο μπουστ στην καριέρα της Τζανγκ Χο-γιον, ωστόσο, η 27χρονη ηθοποιός και μοντέλο ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην Ασία. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών, ενώ στα 19 της συμμετείχε στην τέταρτη σεζόν του κορεατικού Next Top Model. H πορεία της τότε στο παιχνίδι ήταν εξαιρετική. Έφτασε μέχρι τον τελικό, αποσπώντας συνεχώς θετικά σχόλια από τους κριτές, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο.

Παρόλα αυτά, το ύψος της (1.76 μ.), το υπέροχο σώμα της και το φυσικό της πρόσωπο, της άνοιξαν τις πόρτες για φωτογραφίσεις σε εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue Girl Korea, το Nylon Korea και το ELLE Wedding. Το 2016 συνεργάστηκε με τον οίκο Louis Vuitton, ενώ έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες σπουδαίων οίκων όπως Chanel, Burberry, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana και άλλων.

Το 2017 το Models.com την επέλεξε ως υποψήφια «Top Newcomer» και «Model of the Year», αντίστοιχα. Όσο για την υποκριτική τώρα, η ενασχόλησή της με το χώρο είναι αρκετά πρόσφατη. Στις 13 Ιανουαρίου 2020 η Τζανγκ υπέγραψε με τη Saram Entertainment ως ηθοποιός, ενώ το Squid Game του Netflix αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη της επαγγελματική δουλειά, καθώς μέχρι τότε είχε συμμετάσχει μόνο σε κάποια video clips.

Και τι δουλειά, έτσι; Επίσης, ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνει τους followers της στο Instagram είναι εντυπωσιακός, ενώ πρόσφατα έγινε η Κορεάτισσα ηθοποιός με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, έχοντας περισσότερους από 15 εκατομμύρια followers.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το σπίτι του Scream νοικιάζεται ενόψει Halloween και ο τρόμος ζωντανεύει

And Just Like That: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του νέου Sex and the City