in ,

Μόνο το Deadpool 3 θα είναι ακατάλληλο στο σύμπαν της Marvel γιατί έτσι πρέπει

Οι σεναριογράφοι του «Bob’s Burgers», Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Loeglin, θα γράψουν το σενάριο της τρίτης ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Ryan Reynolds.

Μόνο το Deadpool 3 θα είναι ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών, λέει ο Πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige. Σύμφωνα με τα όσα φαίνεται πως είπε στον Aaron Couch του The Hollywood Reporter, το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel «δεν έχει κάνει σχέδια για άλλες ακατάλληλες ταινίες εκτός του Deadpool 3». Όπως είναι, όμως, φυσικό, αν υπάρξει κάποια ιστορία που θα βγάζει νόημα, τότε θα την συζητήσουν.

Οι σεναριογράφοι του «Bob’s Burgers», Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Loeglin, θα γράψουν το σενάριο της τρίτης ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Ryan Reynolds.

Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία της σειράς που θα είναι αποκλειστικά παραγωγή των Marvel Studios και Kevin Feige, έναντι των προηγούμενων ταινιών που αναπτύχθηκαν από την 20th Century Fox. Επίσης, θα είναι η μόνη ταινία που δεν θα γραφτεί από τους Rhett Reese και Paul Wernick. Απών από αυτό το project θα είναι και ο David Leitch, σκηνοθέτης του «Deadpool 2», καθώς το πρόγραμμά του είναι γεμάτο για όλο το 2021 και δεν έχει παραστεί σε καμιά συνάντηση σε τους σεναριογράφους.

Οι δύο πρώτες ταινίες ανήκαν στο σύμπαν των X-Men που είχε δημιουργήσει η Fox. Το Deadpool κυκλοφόρησε το 2016 και σκηνοθετήθηκε από τον Tim Miller. Εκτός του Reynolds, είδαμε και τους Morena Baccarin, Ed Skrein, T. J. Miller, Gina Carano, και Brianna Hildebrand. Η ταινία που περιστρέφεται γύρω από τον Wade Wilson που κυνηγά τους υπαίτιους για την μετάλλαξή του, απέσπασε $782,6 εκ. έναντι του προϋπολογισμού του που ήταν $58 εκ.. Η δεύτερη ταινία κυκλοφόρησε το 2018 και σε αυτήν βλέπαμε τον Deadpool να προσπαθεί να προστατέψει μια νεαρή μεταλλαγμένη από τον Cable, ρόλο που ενσάρκωνε ο Josh Brolin. Νέες εισαγωγές ήταν αυτές των Julian Dennison, Zazie Beetz και Jack Kesy. Η εν λόγω ταινία είχε προϋπολογισμό ύψους $110 εκ. και απέσπασε $785,8 εκ. στο παγκόσμιο box office.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πόσο γκαντέμης είσαι;

Escape Quiz ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 21