in , ,

Η Σαρλίζ Θερόν θέλει να πρωταγωνιστήσει σε λεσβιακή εκδοχή του Die Hard… μετά από πρόταση φαν της

Κάποιος προτείνει τη Σαρλίζ ως θηλυκή Tζον ΜακΚλέιν. Κι εκείνη απαντά.

Κάπως έτσι κλείνονται οι καλύτερες συμφωνίες στο Χόλιγουντ: Ένας φαν γράφει στο twitter τον κρυφό του πόθο, η σταρ του απαντά, κάποιο επίσημο αυτί συλλαμβάνει το αστείο και το στούντιο ξεκινάει την παραγωγή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φαν στο Twitter αστειεύτηκε ότι «καλές οι λεσβιακές χριστουγεννιάτικες ρομαντικές κομεντί, αλλά αυτό που θα ήθελε θα ήταν μία αναβίωση του Die Hard με γυναίκα πρωταγωνίστρια τη Σαρλίζ Θερόν σε αποστολή να σώσει τη γυναίκα της». Η Σαρλίζ Θερόν όχι μόνο έκανε retweet την πρόταση του φαν αλλά εξέπληξε τους πάντες λέγοντας «Που υπογράφω;».

Και σήμερα, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Σαρλίζ εμμένει στο πρώτο της ένστικτο: «Φυσικά το εννοώ! Είναι καταπληκτική ιδέα! Για αυτό και απάντησα στο tweet. Γιατί από την αρχή το θεώρησα πανέξυπνο. Σκεφτόμουν “αυτός ο τύπος να το πάει σ’ ένα στούντιο αυτό, τι τέλεια ιδέα…» Και το γεγονός ότι θα είναι γυναίκα που προστατεύει τη γυναίκα της, αμέσως σκέφτηκα “που υπογράφω!”…»

Μία νέα ταινία Die Hard θα ταίριαζε απόλυτα στην μακρά προϋπηρεσία της Σαρλίζ Θερόν σε ταινίες δράσης, καθώς στην λίστα συμπεριλαμβάνονται τα The Italian Job, η Παλιά Φρουρά, Atomic Blonde και Mad Max: Fury Road. Για τους προηγούμενους τίτλους μάλιστα ετοιμάζονται και sequels που βρίσκονται σε ανάπτυξη. Χάρη σε αυτούς τους ρόλους, η Θερόν έχει γίνει μία από τις κορυφαίες γυναίκες ηθοποιούς σε ταινίες δράσης του Hollywood.

ΠΗΓΗ