in ,

Ελένη Ραντου: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς «Ζακέτα να πάρεις» – Το πρώτο teaser

Κεντρικό θέμα της κωμικής σειράς «Ζακέτα να πάρεις» είναι η πολυσυζητημένη σχέση μάνας – γιου.

Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, «Ζακέτα να πάρεις», και ήρθε η ώρα να απολαύσετε το πρώτο teaser, που μόλις βγήκε στον αέρα. Πρωταγωνίστριες η Ελένη Ράντου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Φωτεινή Μπαξεβάνη στον ρόλο των τριών Ελληνίδων μανάδων, οι οποίες αναστατώνουν με κάθε πιθανό -και απίθανο- τρόπο τη ζωή των πολυαγαπημένων γιων τους, που υποδύονται οι Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας και Μιχάλης Τιτόπουλος.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει τη σφραγίδα του σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες και σειρές της ελληνικής τηλεόρασης (Είσαι το ταίρι μου, Παρά πέντε, Σαββατογεννημένες, Safe Sex, κ.ά.), ενώ το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα (Το σόι σου, Σπίτι είναι κ.ά.).

Κεντρικό θέμα της κωμικής σειράς η πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου, καθώς με αφετηρία τη χιλιοειπωμένη φράση «Ζακέτα να πάρεις», την κλασική και διαχρονική ατάκα, που μόνο η Ελληνίδα μάνα έχει το… προνόμιο να γνωρίζει, καταγράφεται, μέσα από τραγελαφικές και σπαρταριστές καταστάσεις, η ιστορία τριών γυναικών-μανάδων, τόσο διαφορετικών, αλλά και τόσο ίδιων μεταξύ τους.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Animated σειρά για την αρχαία Ελλάδα ετοιμάζει ο δημιουργός του Rick & Morty

Quiz Γενικών Γνωσεων #26