in , ,

«Assassin’s Creed Valhalla»: Έρχεται η απόλυτη περιπέτεια με Βίκινγκ!

Από την Αρχαία Ελλάδα του προηγούμενου παιχνιδιού, ταξιδεύουμε στη Σκανδιναβία των Βίκινγκ.

Στο δρόμο που χάραξε το «God of War» βαδίζει το «Assassin’s Creed»! Όπως ο Κράτος άφησε την ελληνική μυθολογία για τη σκανδιναβική στο τελευταίο παιχνίδι, έτσι και ο ήρωας που θα διαδεχτεί τον Αλέξιο και την Κασσάνδρα του «Assassin’s Creed Odyssey» θα είναι ένας Βίκινγκ, και μάλιστα σύγχρονος του Ράγκναρ Λόθμπροκ (που μάθαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Vikings»).

Τίτλος του νέου παιχνιδιού, «Assassin’s Creed Valhalla» και το περιμένουμε κοντά στις γιορτές, μαζί με τα νέα PlayStation και Xbox. Θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X. Το πρώτο τρέιλερ που έκανε πρεμιέρα χθες μας ταξιδεύει στις επιδρομές των Βίκινγκ στα βασίλεια της Αγγλίας τον 9ο αιώνα.

Ήδη τα παιχνίδια «Assassin’s Creed» είχαν αποκτήσει πολλά RPG χαρακτηριστικά τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον με την ίδρυση οικισμών από τους Βίκινγκ στο βρετανικό έδαφος και τη διαχείριση-επέκτασή τους μπαίνουν και άλλα στοιχεία, που θα κρατήσουν τους παίκτες απασχολημένους για πολύ καιρό. Ο παίκτης δεν θα είναι απλός πολεμιστής, αλλά και ηγέτης στρατών και οικισμών, γεγονός που μας βάζει στα χωράφια των strategy games.

Οι μάχες στη θάλασσα θα παίζουν και εδώ βασικό ρόλο, ενώ εκείνες στη στεριά θα γίνονται με πιο «βαριά» όπλα από αυτά που έχουμε συνηθίσει τα μέχρι τώρα παιχνίδια. Ετοιμαστείτε για τεράστια τσεκούρια και άγριες σφαγές… αλλά δεν ξεχνάμε και τις κρυμμένες λεπίδες των Assassin’s που μας αποκάλυψε πανηγυρικά στο τέλος του το τρέιλερ.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Quiz MAY 20

Master Chef Quiz 2020 #7