in ,

Σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ!

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ έπεσε

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ έπεσε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και άλλα τέσσερα άτομα. Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή της Καλαμπάσα στην Καλιφόρνια. Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια αλλά πρόκειται για μια είδηση που προκαλεί παγκόσμιο σοκ!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραγικό περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής (απόγευμα στην Ελλάδα). Ο Κόμπι ταξίδευε με τουλάχιστον άλλα τρία άτομα με το ιδιωτικό του ελικόπτερο όταν κάτω από άγνωστες αιτία συνετρίβη. Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση, όμως κανείς από τους επιβαίνοντας δεν διασώθηκε από το τραγικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη. Κατά πληροφορίες η σύζυγός του Κόμπι, Βανέσα Μπράιντ δεν βρισκόταν μεταξύ των επιβαινόντων…

News_Executive@News_Executive

Former NBA super star and 5-time NBA champion Kobe Bryant is reportedly among the five people confirmed dead, after the helicopter they were traveling crashed in , Los Angeles.

Embedded video

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στον πάγο η σειρά Star Wars με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

«Το τζατζίκι πάει με όλα» ακόμα και σε αυθεντικά βρετανικά πιάτα για τη Φλόρενς Πιου