in , ,

O κουλός τρόπος με τον οποίο ο Spider-Man πίνει καφέ όταν φοράει τη στολή του

Δείτε τον σε παρασκηνιακή φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Spider-Man: Μακριά απ’ τον τόπο του».

Ελπίζουμε η στολή του Spider-Man που φοράει ο Τομ Χόλαντ να έχει ξεχωριστό παντελόνι. Γιατί αν ο 23χρονος ηθοποιός πρέπει να πηγαίνει τουαλέτα με τον ίδιο τρόπο που επιτρέπεται να πιει καφέ, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.

Σε φωτογραφία από τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του» (στην Ελλάδα από 3 Ιουλίου) βλέπουμε ότι ο Χόλαντ πίνει τον φραπουτσίνο του από τα Starbucks χωρίς να αφαιρεί τη μάσκα, με ένα σωληνάκι που ξεκινάει από τον πάτο του ποτηριού και περνάει μέσα από τα μάτια της μάσκας του (τα οποία στην ταινία προστίθενται ψηφιακά), για να καταλήξει στο στόμα του.

View this post on Instagram

Excited for tonight @tomholland2013 ?!?

A post shared by Jon Watts (@jnwtts) on

Τη φωτογραφία ανέβασε πρόσφατα στο Instagram ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζον Γουότς, που τις τελευταίες ημέρες ακούει πολύ καλές κριτικές για τη δουλειά του. Οι πρώτες αντιδράσεις από τη δημοσιογραφική προβολή της ταινίας στις ΗΠΑ κάνουν ρόλο για ένα πολύ διασκεδαστικό φιλμ, που σωστά επιλέχθηκε για να κλείσει την Φάση 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Νέας Μάκρης ΕΦΤΑΣΕ !!

Η Sadako του «The Ring» επιστρέφει σε νέα ταινία