in , ,

«Elden Ring»: Αυτό είναι το video game από το συγγραφέα του «Game of Thrones» (vid)

Δείτε το τρέιλερ για το παιχνίδι φαντασίας με συνεργάτη τον Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Σε περίπτωση που αναζητούσατε έναν ακόμη λόγο καθυστέρησης των δύο τελευταίων βιβλίων του «Game of Thrones», θα τον βρείτε στην ανακοίνωση του παιχνιδιού «Elden Ring», από την παρουσίαση της Microsoft στην έκθεση ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας Ε3. Ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν συνεργάστηκε με την ιαπωνική From Software και τον Χιντεκάτα Μιγιαζάκι, δημιουργό των παιχνιδιών «Bloodborne» και «Dark Souls» για αυτό το εντυπωσιακό action role playing game.

Ο Μάρτιν έχει το ρόλο συμβούλου επί της ιστορίας στο παιχνίδι που δείχνει να εμπνέεται από τη σκανδιναβική μυθολογία και από τους θρύλους των Βίκινγκς. Το ταλέντο του στη δημιουργία φανταστικών κόσμων είναι δεδομένο, τα παιχνίδια που έχει σχεδιάσει ο Μιγιαζάκι είναι επίσης γνωστά και αναγνωρισμένα, επομένως το αποτέλεσμα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι όμως να κυκλοφορήσει για Xbox One, PS4 και PC, ελπίζουμε να έχει κυκλοφορήσει το έκτο βιβλίο «Game of Thrones» που περιμένουμε από το… 2011.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εύη VS Θάνος

Η Microsoft παρουσίασε τον διάδοχο του Xbox (vid)