in ,

Πράγματα που λατρεύουμε στους άντρες..

Εάν τα έχουν..

Είναι κάποια χαρακτηριστικά που οδηγούν μια γυναίκα στο να λατρέψει έναν άντρα. Δεν τα διαθέτουν όλοι, προφανώς. Ποια είναι όμως αυτά που κάνουν έναν άντρα να ξεχωρίσει απέναντι στους υπόλοιπους;


#1 Η αίσθηση του χιούμορ

Φυσικά καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα δίπλα της που να είναι όλη μέρα σοβαρός και μέσα στη μιζέρια. Ούτε όμως και το αντίθετο: να είναι δηλαδή παλαβός και χάχας. Ένα καλό αστείο είναι όμορφο για να σπάσεις τον πάγο στην αρχή, αλλά όταν το παρατραβάς καταντάει κουραστικό και θα μοιάζεις στα μάτια της σαν τον Σεφερλή. Όταν έχεις τη σωστή αίσθηση του χιούμορ και ξέρεις πότε να κάνεις πλάκα και πότε όχι, τότε είσαι τυχερός γιατί όλες οι γυναίκες το λατρεύουμε και το συνδέουμε με την εξυπνάδα σου.

#2 Tο να της δίνεις την προσοχή σου

Όλοι αγαπάμε να είμαστε το επίκεντρο και να μας προσέχουν μέσα σε μια σχέση. Μπορεί να δίνεις την προσοχή σου από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τα πιο σύνθετα, όπως προβληματισμοί στη δουλειά της κοπέλας σου, κάποιο οικογενειακό της πρόβλημα, όταν είναι άρρωστη ή προβλήματα με φίλους. Η προσοχή που σου δίνει ο άλλος σε οδηγεί στο να καταλάβεις αν είναι καλός για σύζυγος και πατέρας των παιδιών σου.

#3 Η αποφασιστικότητά τους

Κάποιοι πιστεύουν πως οι άντρες είναι οι κατάλληλοι στο να παίρνουν σοβαρές αποφάσεις μέσα στη σχέση σας. Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη τέτοιων σοβαρών αποφάσεων αλλά από την άλλη έχουν και το θάρρος της γνώμης τους και σπρώχνουν τον άλλο σε μια απόφαση. Άντρες με αποφασιστικότητα, θάρρος και φιλοδοξίες πάντα κερδίζουν.

 

#4 Η γενναιοδωρία

Αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που μπορεί ο άλλος να ξοδεύει για σένα. Για παράδειγμα, γενναιόδωρο είναι και το γεγονός το ότι ο άλλος σε προσέχει και νοιάζεται για σένα. Ωστόσο μικρές εκπλήξεις και δωράκια ποτέ δεν έβλαψαν καμία γυναίκα!

 

#5 Το να είναι ρομαντικός

Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα ρομαντικό άντρα, εκτός αν και οι ίδιες δεν είναι. Όταν ένας άντρας είναι ρομαντικός, φτιάχνει τη μέρα σου και σε κάνει να αισθάνεσαι την αγάπη που έχει για σένα. Thumbs up for romantic guys!!

#6 Οι καλοί τρόποι και ο σεβασμός

Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι είναι δυο αξίες που στις μέρες μας αγνοούνται… Καμία γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν κάφρο. Εάν είσαι gentleman και το δείχνεις, τότε σίγουρα θα σε λατρέψουν. Να μιλάς ευγενικά και σε εκείνη και σε άτομα που πρωτογνωρίζεις από τον κύκλο της. Να μην είσαι νευρικός και αγχώδης και σίγουρα θα κερδίσεις πόντους. Εδώ μπορούμε να συμπεριλάβουμε και το μεγαλύτερο φόβο των γυναικών… Τα περιττά κιλά. Αν βλέπεις ότι η κοπέλα σου πάχυνε, καλό είναι αντί να της πεις «Πως έχεις γίνει έτσι;» και να κάνεις τέτοιου τύπου αγενή σχόλια,  να φροντίσεις να τρώτε υγιεινά και να αθλείστε έτσι ώστε να ξαναγίνει όπως ήταν παλιά.

 

#7 Το να «πιάνουν» τα χέρια σου μες το σπίτι

 

Ακόμη και τα πιο απλά όπως το να αλλάξεις μια λάμπα ή να κρεμάσεις ένα κάδρο στον τοίχο, αρέσουν στις γυναίκες. Στο εξωτερικό υπάρχει μέχρι και εταιρεία που λέγεται «Husband for a day», ο οποίος έρχεται και κάνει όλες τις δουλειές που ένας άντρας πρέπει να κάνει. Κάποια πράγματα είναι καθαρά αντρική υπόθεση και εξάλλου σε κανέναν δεν αρέσει η γυναίκα μάστορας.

 

#8 Η εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν υπάρχει καλύτερο από το να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου δεν ξενοκοιτάει, δεν μιλάει με άλλες και έχει μάτια και μυαλό μόνο για σένα. Όταν μια γυναίκα δεν σε εμπιστεύεται, θα το καταλάβεις αμέσως και το πιο πιθανό είναι να μην μείνει μαζί σου. Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τους άντρες απέναντι στις γυναίκες.

 

#9 Το να παραδέχεται τα λάθη του

Όταν παραδέχεσαι τα λάθη σου ή την κακή σου συμπεριφορά, τότε ανεβαίνεις στα μάτια μιας γυναίκας μιας και δείχνεις ότι ξέρεις να εκτιμάς το λάθος και το σωστό. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα της φωνάξεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο, φρόντισε να ζητήσεις συγνώμη και να παραδεχτείς το λάθος σου.

 

 


Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 προϊόντα που εφευρέθηκαν… κατά λάθος.

My Vinyl Bag Vol.1