in ,

The Crown: Αναζητά την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Kate Middleton στην 6η σεζόν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η δημοφιλής σειρά «The Crown» βρίσκεται σε αναζήτηση της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τη Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton

Μπορεί η 5η σεζόν του The Crown να μην έχει βγει ακόμη, η παραγωγή όμως βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση του cast της 6ης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς -που κατάφερε να προκαλέσει τον εκνευρισμό της βασιλικής οικογένειας με την απεικόνιση των χαρακτήρων της. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά αναζητά τώρα την κατάλληλη ηθοποιό που να μπορεί να υποδυθεί τη δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton.

Σύμφωνα με την The Daily Starη σειρά θα εστιάσει στην αρχή της σχέσης της Kate και του πρίγκιπα William από τότε που οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο, ο ρόλος αναμένεται να είναι πολύ μικρός καθώς η σειρά θα επικεντρώνεται στα βασιλικά καθήκοντα της Ελισάβετ κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές του 2000. Όπως υποστηρίζει η ξένη πηγή, ο ρόλος της Kate θα συμπεριληφθεί στο cast μόνο αν βρεθεί το κατάλληλο άτομο.

Ηθοποιοί ηλικίας 16 έως 21 ετών περνούν ήδη από casting για να υποδυθούν τους πρίγκιπες Harry και William στην τελευταία σεζόν ενώ η πέμπτη αναμένεται να προβληθεί στο Netflix στα τέλη του 2022. Οι Dominic West, Elizabeth Debicki και Imelda Staunton θα υποδυθούν αντίστοιχα τον πρίγκιπα Κάρολο, τη Diana και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Αυτό που μένει είναι να δούμε ποιο θα είναι τελικά το πρόσωπο που θα υποδυθεί τη δούκισσα του Cambridge στην έκτη σεζόν, αν τελικά βρεθεί το ιδανικό.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Quiz April 22

Stranger Things: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν στο Netflix