in ,

Τομ Κρουζ: Καθυστερούν λόγω πανδημίας οι επόμενες «Επικίνδυνες Αποστολές»

Είναι, πλέον, και επίσημο πως η έβδομη και η όγδοη ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Mission: Impossible» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ θα καθυστερήσουν για αρκετούς μήνες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Τελικά, φαίνεται, πως ο κορονοϊός στάθηκε ο πιο… δυνατός εχθρός για τον Τομ Κρουζ και τις «Επικίνδυνες Αποστολές» του. Η έβδομη και η όγδοη ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Mission: Impossible» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ θα καθυστερήσουν για αρκετούς μήνες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσαν χθες οι εταιρείες παραγωγής Paramount Pictures και Skydance.

Το «Mission: Impossible 7» είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα ακολουθούσε το «Mission: Impossible 8» τον Ιούλιο του 2023.

Οι νέες ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν είναι η 14η Ιουλίου 2023 για την έβδομη ταινία της σειράς και η 28η Ιουνίου 2024 για την όγδοη «Επικίνδυνη Αποστολή».

«Μετά από πολύ σκέψη, η Paramount Pictures και η Skydance αποφάσισαν να αναβάλουν την πρεμιέρα των ταινιών “Mission: Impossible 7 & 8” ανταποκρινόμενες στις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν εξαιτίας της συνεχιζόμενης πανδημίας», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους οι δύο εταιρείες παραγωγής.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ήττα της Google από το Tik Tok στον «τίτλο» της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας – 10o το Instagram

Ελτον Τζον: Επιστρέφει στη σκηνή ύστερα από 2 χρόνια