in , ,

8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι μάγοι που φέρνουν τη χαρά και τη μαγεία στη ζωή μας είναι σκεπτικιστές και σχεδόν δεν πιστεύουν στα παραφυσικά πράγματα. Για παράδειγμα, οι διάσημοι μάγοι Πεν και Τέλερ έσπασαν όλες τις αμφισβητήσιμες θεωρίες για το τέλος του κόσμου και την παντοδυναμία των διασημοτήτων στην παράστασή τους. Παρ ‘όλα αυτά, υπέροχα κόλπα που εκτελούνται από επαγγελματίες γοητεύουν τους ανθρώπους κάθε μέρα.

Θα βγάλουμε το πέπλο της μυστικότητας και θα αποκαλύψουμε τα μυστικά ορισμένων παγκοσμίου φήμης κόλπων. Έτσι, δεν θα ανησυχήσετε πια για τις ζωές των βοηθών τους με τους οποίους εκτελούν τα κόλπα. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε οι ίδιοι ένα από τα κόλπα στο σπίτι σας, με τη βοήθεια ορισμένων στοιχείων που έχετε σίγουρα.

Μετατρέποντας ένα άτομο σε ένα άλλο8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους - Εικόνα 1

Ο μάγος κάθεται σε μια τσάντα και ο βοηθός την κλέινει. Στη συνέχεια, ο μάγος τοποθετείται σε ένα σεντούκι και ο βοηθός τον κλειδώνει. Ο βοηθός στέκεται στο σεντούκι, σηκώνει έναν μανδύα και ο μανδύας πέφτει κάτω για να αποκαλύψει τον μάγο. Στη συνέχεια ξεκλειδώνει το σεντούκι, ανοίγει την τσάντα και ο βοηθός είναι μέσα (συνήθως σε διαφορετική φορεσιά για καλύτερο αποτέλεσμα).

Το μυστικό: Υπάρχει έξοδος στην τσάντα του μάγου. Είναι συχνά ένα φερμουάρ που μπορεί εύκολα να ανοίξει από μέσα. Ο βοηθός στέκεται στην άκρη του σεντουκιού, αλλά το επάνω τμήμα ανοίγει εύκολα. Όταν ο βοηθός σηκώνει τον μανδύα, ο μάγος βγαίνει από την τσάντα, παίρνει το μανδύα και ο βοηθός μπαίνει στην τσάντα. Τότε αλλάζει το κοστούμι της. Όσο πιο γρήγορα και συνεκτικά το ζευγάρι λειτουργεί, τόσο πιο θεαματική γίνεται η απόδοση.

Ρίχνοντας μαχαίρια σε ένα άτομο8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους - Εικόνα 2

Με την πρώτη ματιά, αυτό το τέχνασμα μπορεί να φανεί πολύ επικίνδυνο. Όμως, το άτομο που είναι σταθερό στο στόχο είναι πάντα ασφαλές.

Το μυστικό είναι ότι ο μάγος δεν πετάει μαχαίρια. Αντ ‘αυτού, τα κρύβει σε μια μυστική τσέπη με αστραπιαία ταχύτητα. Υπάρχει βοηθός πίσω από τον στόχο που ρίχνει μαχαίρια με τη βοήθεια ενός ειδικού μηχανισμού στο πίσω μέρος του στόχου. Ολόκληρο το τέχνασμα είναι γρήγορο και συντονισμένο, γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι τα μαχαίρια χτύπησαν τον στόχο.

Τέντωμα8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους - Εικόνα 3

Ο βοηθός τοποθετείται μέσα σε ένα μεγάλο κουτί με μόνο το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια να βγαίνουν έξω. Ο μάγος κινεί τα τμήματα του σώματος του βοηθού με φαινομενικά αδύνατους τρόπους.

Στην πραγματικότητα, όταν ο μάγος ανοίγει και κλείνει τις μπροστινές και τις πίσω πόρτες για να αποδείξει ότι το κουτί είναι άδειο, υπάρχουν 2 επιπλέον βοηθοί που κρύβονται πίσω από τα πλαίσια. Μπαίνουν στο κουτί μέσω των πίσω πορτών και βάζουν τα χέρια και τα πόδια τους σε συγκεκριμένα σημεία. Όλα τα κοpίτσια έχουν το ίδιο μανικιούρ. 2 βοηθοί δείχνουν τα χέρια και τα πόδια τους, και η κοπέλα που έχει το κεφάλι της έξω στέκεται σε μια καρέκλα ή ξαπλώνει.

Μετατρέποντας το νερό σε πάγο8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους - Εικόνα 4

Ο μάγος ρίχνει νερό σε ένα ποτήρι. Αλλά ένα κομμάτι πάγου πέφτει από αυτό το ποτήρι αντί για νερό. Φυσικά, δεν υπάρχουν παραβιάσεις των νόμων της φυσικής.

Υπάρχει ένα σφουγγάρι κρυμμένο μέσα σε αυτό που απορροφά το νερό. Και ένα κομμάτι πάγου είναι επίσης κρυμμένο μέσα στο ποτήρι. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτό το τέχνασμα στο σπίτι, αλλά να θυμάστε ότι ένα «μαγικό» ποτήρι δεν πρέπει να είναι διαφανές.

Εξαφανίζοντας περιστέρια 8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους - Εικόνα 5

Ο μάγος τοποθετεί ένα ή περισσότερα περιστέρια σε ένα κουτί. Αλλά όταν ανοίγει αυτό το κουτί, δεν υπάρχουν περιστέρια μέσα.

Μην ανησυχείτε, είναι ασφαλή. Υπάρχει απλά ένας μυστικός θάλαμος στο πάνω κάλυμμα: είναι μικρός και αόρατος, αλλά τα πουλιά μπορούν να μείνουν εκεί για λίγο.

Θαμμένος ζωντανός8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους - Εικόνα 6

Αυτό το τέχνασμα γίνεται πάντα σε ανοιχτό χώρο. Ο μάγος τοποθετείται σε ένα κουτί και οι βοηθοί τον θάβουν στο έδαφος. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, δραπετεύει από αυτή την επικίνδυνη παγίδα. Δεν αποφασίζουν όλοι οι μάγοι να εκτελέσουν αυτό το κόλπο εξαιτίας των σχετικών κινδύνων. Αλλά αν όλα γίνονται σωστά, κανείς δεν θα τραυματιστεί.

Η κάσα έχει μια μυστική πόρτα που χρησιμοποιεί ο μάγος για να μπει σε ένα υπόγειο δωμάτιο με παροχή οξυγόνου και φωτισμό. Με τη βοήθεια ειδικών αναδιπλούμενων ραφιών, ο μάγος κρατάει την αναπνοή του σε μια ρηχή τρύπα, ενώ οι βοηθοί του ρίχνουν το τελευταίο χώμα και στη συνέχεια αποδρά γρήγορα.

Πέρασμα βελόνας μέσα από το δέρμα8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους - Εικόνα 7

Ο μάγος δεν υποφέρει από τον πόνο για χάρη ενός θεαματικού τέχνασματος. Όλα είναι πολύ πιο εύκολα.

Ο μάγος δεν τρυπάει το δέρμα του. Τρυπάει ένα στρώμα μακιγιάζ από κόλλα από καουτσούκ. Το πλαστό αίμα τοποθετείται σε μια κούφια βελόνα και χύνεται μέσα από μικρές τρύπες.

Κατάποση ξίφους8 μυστικά που χρησιμοποιούν οι μάγοι για να πραγματοποιούν τα κόλπα τους - Εικόνα 8

Αυτό το εντυπωσιακό κόλπο εξαρτάται από τις ενέργειες ενός καλλιτέχνη.

Η εστίαση είναι στο σπαθί που πρέπει να πηγαίνει σε μια ειδική κατεύθυνση, ώστε να μην βλάπτει τα εσωτερικά όργανα. Ο φάρυγγας και η ωμοπλάτη θα πρέπει να σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή. Οι μάγοι πρέπει να εξασκηθούν πολύ, αν θέλουν να εκτελέσουν αυτό το κόλπο.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νικόλ Κίντμαν: Αποκάλυψε πως δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο

Wordle, το παιχνίδι λέξεων που έγινε μόδα στο web